Едва четири години след един от най-великите обрати в Шампионската

...
Едва четири години след един от най-великите обрати в Шампионската
Коментари Харесай

"Барселона" мечтае за ново чудо срещу ПСЖ

Едва четири години след един от най-великите обрати в Шампионската лига, " Барселона " още веднъж е опрян до стената. Каталунците мечтаят за нов героизъм против ПСЖ, откакто изгубиха първата среща от 1/8-финалите с 1:4. Реваншът е довечера е от 22 ч. и може да го гледате онлайн по bTV Action. Коментарното ни студио стартира половин час по-рано.

На 8 март 2017 година " блаугранас " изхвърлиха парижани от шампионата след феноменалното 6:1 в реванша, заличавайки пасива от 0:4 от първия мач.

" Няма невъзможни неща. Ние имаме вяра в личните си благоприятни условия и няма да се предадем без борба. Ще бъде мъчно, тъй като ПСЖ е доста първокласен тим, само че ще се борим ", сподели Роналд Куман на конференцията преди срещата.
Снимка: Reuters
Мачът e първи за каталунците след президентските избори и поемането на властта от Жоан Лапорта.

От началото на сезона " Барса " към този момент направи няколко невероятни обрата в шампионата за Купата на краля и на 13 април ще се бори за трофея против " Атлетик " Билбао.

И въпреки всичко, Шампионската лига си остава огромната цел за Меси и компания: " Не мисля, че ПСЖ се опасява от нас поради обрата от 2017 година, в този момент ни следва нов мач ", сподели още Куман.

ПСЖ няма да може да разчита на контузения Неймар. Килиан Мбапе, който осъществя хеттрик в първата среща обаче е на линия.
Снимка: Reuters
" Нищо не е свършило, в случай че си мислим, че " Барселона " ще се съобщи и сме се класирали напред, то ще бъдем осъдени. Ще подходим съществено, няма по какъв начин в такива мачове да пазиш най-важните си играчи ", сподели аржентинският треньор на ПСЖ Маурисио Почетино.

В различен завладяващ реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига " Ливърпул " е хазаин на " Република България Лайцпиг " на " Пушкаш Арена " в Будапеща. Както в първия мач, по този начин и в ответния конфликт причина за промяната на местоположението са ограниченията против ковид в Германия.
Снимка: Reuters
Мърсисайдци завоюваха с 2:0 първия дуел, само че към момента имат работа за извършване. " Червените бикове " на Юлиан Нагелсман няма да пропуснат да се възползват, в случай че открият съмнения в играта на англичаните.

" Ливърпул " се намира в сериозна рецесия в последно време и Шампионската лига е мястото, което може да помогне на отбора да се стабилизира.

Гледайте " Ливърпул " - " Република България Лайпциг " от 22 ч. по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР