Eдрогърда американска моделка Кейли Килиън и гаджето ѝ Коуди Нелсън

...
Eдрогърда американска моделка Кейли Килиън и гаджето ѝ Коуди Нелсън
Коментари Харесай

Красавица прави секс пред стадион по време на мач /снимки/

Eдрогърда американска моделка Кейли Килиън и гаджето ѝ Коуди Нелсън правили секс пред стадиона по време на мача от американския футбол в НФЛ сред Аризона Кардиналс и Синсинати Бенгалс на 8 ноември.
Влюбените съвсем били хванати на „ мястото на престъплението “. Те се решили да го създадат, защото обичаният им тим падал с 20:34 и бил в неприятна серия. Двамата решили да оправят настроението си, като се позабавляват малко в своя Форд Бронко на паркинга.
„ Аз съм доста по-смела от Коуди, тъй че концепцията беше моя. Кардиналите губеха и аз се усещах дръзка. Правили сме секс на всевъзможни странни и прелестни места, тъй че паркингът на стадиона изглеждаше като положително място за попълване на листата ни ", описа Кейли пред NudePR.com.
Тя има над 450 000 почитатели в " Инстаграм ", където радва почитателите с горещи фотоси и обилните си форми.
Разкрепостените гаджета настояват, че им се е наложило да затаят мирис, когато охранител минал около автомобила им с количка за голф, само че за благополучие не ги хванал в крачка. Кейли добави и следните пикантни детайлности.
„ Сигурно всичко продължи единствено към 10 минути, тъй като беше толкоз рисковано, имаше полиция и защита в близост. Сексът беше необикновен и тръпката да те заловен го направи още по-вълнуващ “.
С Коуди се преместили в Глендейл, Аризона, едвам преди два месеца, откакто известно време обикаляли Европа с каравана.
„ Веднага обаче приехме Кардиналите като наш тим. За първи път бяхме толкоз покрай това да ни заловен, въпреки че настина сме правили секс по целия свят – в тоалетни на летище, в питейни заведения. Дори паднахме и се изцапахме по време на поход. Винаги има риск, когато си разменяме милувки на обществено място, само че тъкмо това ни харесва. Определено ще продължим в този дух, тъй като обичаме секса “, описа още хубавицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР