Едното от нещата, които харесваме в стила на е, че

...
Едното от нещата, които харесваме в стила на е, че
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и перфектната плетена рокля за есента

Едното от нещата, които харесваме в стила на е, че тя освен не се тормози да носи един тоалет повече от един път, само че и поради умеенето й да комбинира облекла и аксесоари от друг ценови клас. Принцесата на Уелс за следващ път сподели, че цената няма нищо общо с положителния усет. Тя посети детския център в Хилингдън, с цел да поговори с майките и личния състав за психологичното здраве и какъв брой е значимо то.

Това, с което беше облечена обаче се трансформира в по-обсъждана тематика, а точно роклята на, която може да бъде открита за бюджетните 70 лева С това Кейт Мидълтън затвръди завръщането на плетените модели по тялото, които са в миди дължина и които ще виждаме много постоянно този сезон. Тя беше добавила и колан на талията, с цел да подчертае силуета си още по-добре. Принцесата беше комбинирала роклята с кашмирено палто Hobbs London, обувки Gianvito Rossi и клъч с резултат на крокодилска кожа на Jimmy Choo.
 Окончателно: 6 година затвор за кметицата на „ Младост “ 10 ноем 2022 | Окончателно и без право на подмяна Върховният касационен съд реши някогашната кметица на „ Младост “ Десислава...               

Вярна на своя грациозен и изчистен жанр, Кейт още веднъж въодушевява със стайлинга си, изключително в този момент, когато сме в прехода сред есента и зимата, когато уютните облекла, като плетените рокли, заемат централно място в дрешника ни. Най-добрата част от тази рокля е опцията да се комбинира с всевъзможен вид ботуши. Класическите боти до глезена са добра алтернатива, само че въпреки всичко високите до коляното модели прибавят повече изтънченост.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР