Едно време хората са казали, че музикант къща не храни.

...
Едно време хората са казали, че музикант къща не храни.
Коментари Харесай

Тези BG инфлуенсъри използваха славата си и стартираха свои собствени бизнеси! Ето какви

Едно време хората са споделили, че музикант къща не храни. Ако би трябвало да перефразираме, през днешния ден тази фраза би звучала нещо като " инфлуенсър къща не храни ". 

Да си инфлуенсър си е рентабилен бизнес, само че истината е, че доста от така наречен " инфлуенсъри ", използваха славата си, с цел да основат собствен личен бизнес. Някои от тях са много обичайни - козметика, хранителни режими, фешън аксесоари. Но някои от родните инфлуенсъри избраха в действителност нетрадиционни или по-скоро непредвидени бизнеси. Ето и част от тях:

Виж още: Анси от " Един за различен " разкри дали скоро ще имат дете с Марти, карат ли се постоянно и какво работи 

Бояна Генова

Кой да допуска, че звездата от " София Ден и Нощ " и " Игри на волята " ще сътвори един ден собствен личен бранд за... здравословни бонбони? Е, тъкмо това се случва и през тази година тя разви много сполучливо марката. Става въпрос за сладки изкушения, които са веган, без добавена захар... с две думи ядеш и пращиш от здраве!

Светлана Гущерова

Милионерската брачна половинка също сътвори собствен личен бизнес. И тя влезе в света на модата, само че за разлика от други инфлуенсърки, се профилира много тясно - с бранд за домашни дрехи. И до момента в който някои от нас носят у дома " пенсионирани " тениски, то тук приказваме за екипи, струващи трицифрени суми.

Виж още: Войната продължава: Джулката сподели документи от правосъдна медицина след пердах от Илиян 

Благой Георгиев

Футболистът може и да няма формален бенефис, само че пък от дълго време не се занимава с футбол... или най-малко не като играч. Той е притежател на състезателен комплекс, в който има стадиони за минифутбол, както и тенис кортове. Изненадахме ви, нали? Със сигурност сте очаквали нещо, обвързвано с наргилета!

Семейство Стораро

Но говорейки за наргилета, няма по какъв начин да не се сетим за семейство Стораро, които до скоро имаха собствен наргиле бар. Той обаче от много време е затворен, само че въпреки всичко самият факт, че са го имали, е заслужен, с цел да влезе в днешната ни самобитна ранглиста. 

Виж още: Анси от " Един за различен " разкри дали скоро ще имат дете с Марти, карат ли се постоянно и какво работи 

Криско

За какъв брой известни българи се сещате, които да имат собствен личен бранд за вафли? Е, Криско би трябвало да е един от тях или пък да е единственият. 

Калина Иванова

Риалити звездата направи свое студио за хубост, в което се оферират напълно общоприети процедури за wannabe кифли - маникюр, миглопластика, подстрижки, прически и боядисване. Спокойно към този момент може да взе участие в някое риалити предаване с купата " Мастер миглопластика ".

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/
https://www.instagram.com/kriskobeats/
https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР