Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите

...
Едно от звездните бебета на 2019 г., дъщеричката на инфлуенсърите
Коментари Харесай

Уютна, красива, весела! Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

Едно от звездните бебета на 2019 година, дъщеричката на инфлуенсърите Теа Минкова и Наум Шопов, отпразнува своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който дами орисват детето, а точно - погачата! 

Виж още: Теа и Наум станаха родители! Роди им се момиченце, ето и по какъв начин се споделя!

Е, Амая сигурно няма да си спомня и момент от празненството, само че от фотосите в профила на Теа се вижда, че е било в действителност уютно, радостно и красиво празненство.

Виж още: Теа и Наум обясниха на кои три дами са кръстили щерка си! Какви са страховете им?

Във влога си Теа споделя, че много компании са се свързали с тях с предлагането да създадат те празника на Амая и то гратис, само че родителите отказали, защото желали сами да го провеждат и в този смисъл да бъде още по-специален и незабравим.

Виж още: Гери-Никол и гаджето ѝ на сантиментална почивка в Тайланд! Ах, каква екзотика!

Погачата се провежда на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая тя стартира рано сутринта с посещаване на черква, където духовник им чел молитва. На младите родители било предложено да не чакат бебчето да навърши годинка. 

Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, доста френски макарони и несъмнено торта!

Че Наум и Теа чакат първата си рожба, се разбра още през лятото, когато двамата споделиха фотографията по-долу от гръцката си отмора на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември предходната година.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР