Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова

...
Едно от златните момичета на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова
Коментари Харесай

ВИДЕО: Ужасът за Златното момиче Цвети Стоянова се завърна, отново бе на косъм от смъртта

Едно от златните девойки на българската художествена гимнастика Цветелина Стоянова излезе с обява в Инстаграм преди часове, включвайки се онлайн, с цел да опише за ужасна преживелица, която за малко да я убие. Тя споделя, че се е разминала на косъм със гибелта, откакто автомобил едвам не я блъска на пешеходна пътека. Във видеото, което е с дълготрайност от един час, Цвети споделя, че през днешния ден е жива и здрава, само че може би това не е по никакъв начин инцидентно.

" Ако през днешния ден имам достойнството да съм жива и да съм тук, може би не е инцидентно. Днес за следващ път Господ ме резервира жива в една доста тегава обстановка ", споделя още в самото начало на видеото някогашната гимнастичка.

Стоянова била на голяма пешеходна пътека, на която тръгнала да пресича, само че видяла, че се е засилил рейс и решила да застане на пешеходната пътека, само че без потегля.

" Не одобрявам хора, които стоят на пешеходната пътека и чакат. Човекът спря, аз потеглих и тъй като съм съзнателен жител, взех решение да се забързам в пресичането си ", споделя Цвети, само че тъкмо тук следва най-неприятната част:

" Един човек потегли да изпреварва по трамвайните линии. Спрях и съумях да се върна ", като добавя, че водачът е набил спирачки, само че зад него имало друга кола, която не съумяла да спре и са се блъснали.

" Човекът наби спирачки, а този зад него не можа и го удари. Аз се разминах на косъм, няма и косъм ", продължава Цветелина, която била в безспорен потрес от създалата се обстановка. 

Чаровницата споделя, че напоследък следи извънредно доста безразсъдни водачи. Не се оправдава и споделя, че е млад и некомпетентен водач самата тя, само че счита, че е значимо да се съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.

Световната шампионка описа още, че преди месец тя била от другата страна - като водач и е щяла да блъсне жена на пешеходна пътека.

" Извиних ѝ се 100 пъти, само че не слязох да ѝ кажа нищо, защото цялата треперех ", споделя многократната медалистка, която даже имала възприятието, че била на сантиментри от дамата.

" Целият лайф е, с цел да помоля хората да карат по-внимателно на пешеходни пътеки ", добавя още тя.

Припомняме, че при започване на лятото през 2016 година Стоянова се хвърли от шестия етаж на блока, където живееше, само че за благополучие оцеля, въпреки и с голям брой пострадвания. Тогава грацията лежа в  " Пирогов "  и мина през няколко интервенции, първата от които животоспасяваща. Последваха месеци на рехабилитация преди Цветелина да се възвърне изцяло.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР