Едно от тях е, че МВР влязло в Алма матер

...
Едно от тях е, че МВР влязло в Алма матер
Коментари Харесай

Кацаров хвана в още лъжи кандидат-президента Герджиков

Едно от тях е, че Министерство на вътрешните работи влезнало в Алма матер поради изборния развой. Оказа се обаче, че полицията почнала следствие поради далавери за ремонт и саниране на общежития по модела на Автомагистрала “Хемус” - със 100% предплатени заплащания.

Оказва се обаче, че Герджиков излъгал и за друго - за парите за лекарите и за изчезналите медикаменти за лекуването на COVID-19.

" Гледах през вчерашния ден дебата и се огорчих от казаното от Анастас Герджиков. Не дава отговор на истината, че лекарите не си получават парите за работа на първа линия. Средствата са изплатени до стотинка, също така се усилиха от 1000 на 1200 лева, а клиничната пътека за Коронавирус от 1200 на 1400 лева Следващата седмица Министерският съвет ще гласоподава спомагателни средства за първа линия. Не дава отговор на истината и че няма медикаменти за лекуване на коронавирусната зараза в лечебните заведения. Системата е запасена с всичко належащо. До този миг не е имало никакъв проблем ", сподели служебният здравен министър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР