Едно от стойностните попълнения на Спартак Варна през лятото може

...
Едно от стойностните попълнения на Спартак Варна през лятото може
Коментари Харесай

Спартак Варна хвърля доказано име срещу Янтра

Едно от стойностните попълнения на Спартак Варна през лятото може да попадне за първи път в групата на тима за неделното домакинство с Янтра. Това е Атанас Зехиров, който бе изостанал с подготовката и до момента тренираше по специфична стратегия. 

34-годишният Зехиров към този момент укрепна физически, а поради безспорните качества, които има, се чака бързо да върне и игровата си процедура.

Най-вероятно той ще влезе в разширения състава за конфликта с подопечните на Велислав Вуцов, само че ще е забавно да се види дали Валентин Илиев ще го пусне титуляр като гневен бек.

В първите два мача на този пост бе употребен Борислав Вакадинов, който също се причисли към отбора през този трансферен прозорец.

Треньорът на " соколите " към този момент сподели, че не се опасява да включва в стартовия състав нови играчи, които са имали малко пълноценни тренировки с отбора. Такива бяха случаите с Йоан Бауренски и Айвън Ангелов. Първият излезе против ЦСКА 1948 II и Спортист, а вторият стартира при гостуването в Своге.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР