Едно от събитията през есента, което очакваме с интерес е

...
Едно от събитията през есента, което очакваме с интерес е
Коментари Харесай

Четвъртият сезон на Берлински Вавилон” е на прага ни

Едно от събитията през есента, което чакаме с интерес е премиерата на дълго чакания четвърти сезон на " Берлински Вавилон " по HBO. Този път сериалът ни води в 30-те години на предишния век и ние, като същински почитатели, към този момент нямаме самообладание да забележим какво са ни подготвили от продукцията.

Ваймарската република стартира да се разпада, а пък нацистите все по-уверено крачат към властта.
 Протестът - послания в фотоси 6 окт 2022 | Протестът под прозорците на президентството в сряда вечерта мина под надпис „ Да на Украйна! Не на Радев “....
Улиците на немската столица стават все по-мрачно място, откакто " Златните двадесет " са окончателно изгубени. Новото десетилетие идва с чувството, че следва и нова Голяма меланхолия, а все по-обедняващите берлинчани са доказателство за това.

Инспектор Гереон Рат (в ролята остава Волкер Брух) продължава да води своите следствия, които този път са в боксовите среди на Берлин. Междувременно обаче той навлиза в средите на хитлеристите, които набират мощ, като даже в филмовия откъс го виждаме в една от униформите на Щурмабтайлунг.

Дали Рат се е запалил по идеологията на харизматичния радикал Адолф Хитлер, или в тази история има още нещо? 

Отношенията му с неговата помощничка Шарлот Ритер (Лив Лиза Фрайс) са комплицирани след целувката им в предходните епизоди, само че и откакто Шарлот го вижда в нацистка униформа. 

Самата тя обаче има свои проблеми на главата си, тъй като сестра ѝ Тони е изпаднала на дъното на обществената стълбица и дружно със свои връстници се скита бездомна по улиците на Берлин.

" Мафиотска война, кипяща по улиците на Берлин, води фена все по-навътре в най-мрачния интервал от немската история, започващ с новогодишната нощ 1930/31 година ", разкриват продуцентите Щефан Арнд, Уве Шот и Михаел Пол.

Четвъртият сезон на " Берлински Вавилон " е екранизация по третата книга от поредицата на Фолкер Кучер - " Голдщайн ". Сценаристът и режисьор Том Тиквер този път дава обещание доста по-засилено женско наличие и някои изненадващи за феновете обрати.

Премиерата на новия сезон на " Берлински Вавилон " е на 9 октомври по  HBO и  HBO Max.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР