Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. изглежда

...
Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 г. изглежда
Коментари Харесай

Страховито предсказание на Ванга за 2024 г. се сбъдна!

Едно от предсказанията на Баба Ванга за 2024 година наподобява към този момент се е сбъднало в Обединеното кралство единствено дни след Новата година.

Според Mirror, българската пророчица е предсказала, че през тази година светът ще се сблъска с няколко ужасяващи метеорологични феномени, които евентуално ще провокират безпорядък. В понеделник британците се разсъниха не просто с големи преспи сняг, само че и с рядкото метеорологично събитие мразовит дъжд, която удари североизточната част на Англия.

Миналата седмица бурята Ханк докара до опустошителни наводнения, а хиляди бяха евакуирани от домовете си, защото реките в цялата страна преляха от коритата си.

Mirror твърди, че Баба Ванга загатва за такива събития, в допълнение към други феномени към изменението на климата, в това число трусове и цунами. Тази година Япония беше опустошена от няколко трусове, като най-силното беше с магнитуд 7,6 по Рихтер.

Леденият дъжд в Обединеното кралство е рядко срещан и съставлява заплаха за хората. „ Това може да докара до поразителни резултати, защото дъждовната капка се разпръсква за момент по повърхността, преди да замръзне, обвивайки повърхността в пласт транспарантен лед. Теглото на леда от време на време може да бъде задоволително огромно, с цел да събори дървета и електропроводи, а когато падне на земята на процедура трансформира пътищата и пътеките в ледена пързалка “, предизвестиха синоптиците.Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР