Едно от първите неща, които забелязваме в някого са неговите

...
Едно от първите неща, които забелязваме в някого са неговите
Коментари Харесай

Защо хората със зелени очи са толкова специални

Едно от първите неща, които виждаме в някого са неговите очи. Те могат да ни разкрият доста за индивида. Според психически изследвания, хората с рядко срещан цвят на очите, влияят по избран метод на личността ни. Очи, които се срещат рядко (около 2% от хората на Земята имат зелени очи), постоянно ни впечатляват.

Изключително привлекателни

Тъй като зелените очи са неповторими, притежателите им наподобяват много привлекателно. Те излъчват тайнственост, разсъдък, палавост и непокорност. Зеленооките са персони, които поемат опасности в живота си, защото са много импулсивни. Имат възприятие за комизъм и са чаровни.

Страстни

Хората със зелени очи влагат пристрастеност във всичко, което вършат, без значение дали става въпрос за работата им или за персоналния живот. Те са откровени, положителни слушатели. Любовта за тях е невероятна, защото я изживяват с доста и разнообразни, дълбоки страсти.

Могат да реализират триумфи в кариерата си, защото са целеустремени. Зеленооките са буйни любовници и се стремят към основаването на дълготрайни взаимоотношения. Не на последно място са извънредно търпеливи.

Ревниви са

Една от отрицателните личностни черти на хората със зелени очи е, че те са ревностни. Агресията, която могат да изразят е пасивна. Само благодарение на думи могат да ви вменят възприятие за виновност, когато ви ревнуват.

Очарователни

Мъжете и дамите със зелени очи са считани за едни от най-привлекателните, може би и тъй като този цвят на очите се среща относително рядко. Вероятно това се дължи на обстоятелството, че цветът се свързва със пристрастеността, половата мощ. Помислете единствено за Джерард Бътлър, Робърт Патинсън, Дженсън Екълс, Том Круз, Аманда Сийфрид, Скарлет Йохансон, Кейт Хъдсън. Те наподобяват уверени и имат мистериозен сексапил.

Креативни са

Притежателите на зелени очи, става известно, имат и редица креативен умения. Имат богато въображение, непрекъснато им хрумват хрумвания и друг метод на мислене, което ги отличава от всички останали. Също са извънредно любопитни и наблюдателни.

Когато приказват пред хора, няма по какъв начин да не забележите техните декламаторски умения. Те могат да влияят концентриращо и даже когато са изправени пред мощно разсейващи среди. Разговорите с тях постоянно са забавни, дълбоки, в тях личи и откровеността и откритостта им.

Източник: az-jenata.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР