Едно от новите попълнения в зимната селекция на Левски Ривалдиньо

...
Едно от новите попълнения в зимната селекция на Левски Ривалдиньо
Коментари Харесай

Определиха сина на Ривалдо като пълно разочарование

Едно от новите попълнения в зимната селекция на Левски Ривалдиньо е цялостно отчаяние. Поредният удар против считания за един от най-качествените нови при „ сините “ идва от Румъния, където игра в Динамо (Букурещ).

"В България изявите на Ривалдиньо са скромни и той разочарова. Все още няма маркиран гол за Левски, а неотдавна беше включен в ранглиста на цялостните разочарования. Използван е единствено в 4 мача и към момента не може да влезе в нужния темп “, написа изданието dinamo1948.club. В разбора за Ривалдиньо се добавя, че прехвърлянето му в България е получил сериозен отзив, а самият състезател към този момент не оправдава упованията, написа "Блиц ".

Малко по-положителна е оценката за другия някогашен състезател на Динамо (Букурещ), който също дойде в Левски – Нашименто. „ Той усъвършенства представянето си, развива се. Все по-често на него се гледа като на съществена фигура. Вече има 7 мача за тима, игра като титуляр и в конфликта против ЦСКА за Купата на България ", добавя изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР