Едно от новите попълнения на “черно-белите Бабакар Дион говори пред

...
Едно от новите попълнения на “черно-белите Бабакар Дион говори пред
Коментари Харесай

Бабакар Дион: В Локо Пд мога да се развивам като футболист

Едно от новите попълнения на “черно-белите ” Бабакар Дион приказва пред камерата на lokomotivpd.com.

Белгиецът приказва за себе си, идната среща с Хебър, както и за това за какво неговото семейство не е било щастливо, а ядосано след негово попадение.

Ето какво съобщи той:

“Роден съм в Сенегал, само че съм израснал в Белгия в град Варегем. Там започнах и да играя футбол, упражнявах като дете в Зулте Варегем. Впоследствие прекосих в Мускрон, където подписах и първи професионален контракт.

Извън терена – започнах да последвам “Бизнес мениджмънт ” в университет, само че дадох пауза на това начинание, с цел да се концентрирам напълно върху футбола. И пристигнах тук, в Локомотив, за мен това е страхотна опция да се покажа на света и да се развъртвам като футболист.

Интересна история е, че съм младеж на Варегем. Първият ми гол в професионалния футбол е точно против Варегем с екипа на Мускрон. Спомням си, че доста хора от моето семейство и другари, които са почитатели на Варегем, ми бяха малко ядосани поради този гол.

Когато получих опцията да дойда в Локомотив (Пловдив), аз въобще не се замислих, възползвах се от предлагането. Всички тук ме одобриха доста добре – както съотборниците, по този начин и хората от администрацията.

В съблекалнята се разбирам най-добре с играчите, които приказват френски – Пиер Зебли, Райън Бидунга и Венсан Марсел. Но ще дам най-хубавото от себе си, с цел да науча български, с цел да мога да споделям свободно с останалите.

В неделя играем против Хебър. Новаци са, само че са със солидна игра в отбрана, също така имат и доста нови попълнения. Но играем вкъщи и желаеме да спечелим поради почитателите ни. Разчитаме и на тяхната поддръжка, с цел да се поздравим с успеха! “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР