Едно от нещата, които задължително добавяме в летния си капсулен

...
Едно от нещата, които задължително добавяме в летния си капсулен
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 24 идеи за удобни равни чехли за дълги разходки това лято

Едно от нещата, които наложително прибавяме в летния си капсулен дрешник са точно равните чехли. Дори и да не ги носите толкоз постоянно в града, то сигурно ще ги вадите всекидневно, когато сте на морето. И тази година разнообразието от е извънредно огромно, изключително при цветовете, където с изключение на класики като черно, бяло и кафяво, виждаме и страхотни хрумвания в настоящите зелено, оранжево и даже розово. Така че в случай че желаете всички да ви гледат в краката, то си вземете чехли, които незабавно ще се отличат в тоалета ви.

Ние сигурно харесваме елегантни модели с доста тънка подметка и кожена горна част, които стоят елегантно на всяко ходило и могат да се носят с красиви поли и, даже е наложително. Ако не обичате напълно отворени обувки, доста подобаващ вид са мюлет чехлите, които припомнят на мокасини, само че са с отворени пети. Модел, с който всеки тоалет ще наподобява супер изтънчен.
 Още един народен представител напусна 17 юни 2022 | Депутатът от " ИТН " Кирил Симеонов напуща парламентарната група на " ИТН ".   Обявяването...

Няма по какъв начин обаче да не отбележим яркото наличие на грубите спортни модели, които се постановиха измежду трендовете още предишното лято. Е, ще ги виждаме още по-често в този момент, като се появяват и някои по-елегантни техни вариации. Едно е несъмнено – те са най-удобни, а доста фешънисти ги комбинират даже и с по-елегантни облекла. Да не забравяме и класиката Birkenstock. С толкоз забавни дизайнерски колаборации, които направи марката тази година, в това число и с, няма по какъв начин да не се изкушите да си вземете някой нов техен модел. Какво още, вижте в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР