Едно от нещата, които оказват голямо влияние в живота ни,

...
Едно от нещата, които оказват голямо влияние в живота ни,
Коментари Харесай

Кои мъжки имена са късметлийски?

Едно от нещата, които оказват огромно въздействие в живота ни, е името. Не инцидентно ритуалите по наричане са едни от най-силните и значими при съвсем всеки народ. Родителите избират внимателноимето на бъдещото си дете, с цел да му дадат допустимо най-хубавия старт в живота.

При другите народности има разнообразни правила за наричането - някои имена просто носят по-голяма мощ от други. Нека забележим кои от мъжките имена носят капацитета да донесат триумф и разцвет.

АЛЕКСАНДЪР

Името Александър произлиза от гръцки и е формирано от глагола " пазя " и съществителното " човек ", т.е. " бранител на хората ". Мъжете, които носят това име, са смели и целеустремени. Те знаят какво желаят, знаят по какъв начин да го реализиран и са подготвени да пазят хората - познати и непознати. От тях биха излезли страхотни юристи, обществени служащи или психолози. Успешно управляват както дребни екипи, по този начин и огромни интернационалните корпорации.

ВИКТОР

 Св. Виктор и името Виктор

Името значи " победа " и също като Александър носи със себе си храброст и кураж за деяние. Тези господа знаят какво желаят, по какъв начин и по кое време да го реализиран. Те реализират триумф в живота, тъй като не се опасяват да вземат това, което желаят и считат, че им се поставя.

ВЛАДИМИР

За произхода на това име има разнообразни теории. Според някои от тях Владимир значи " владее света ", а съгласно други произлиза от различното име на бога на войната Марс. Каквато и да е истината, факт е, че това име носи шанс на притежателя си. Хората, които носят това име, са смели и с бързи реакции. ТЕ могат да вземат комплицирани решения извънредно бързо и по тази причина са подобаващи за високи постове като ръководители и министри да вземем за пример. Те са призвани да ръководят.

НИКОЛАЙ

Произходът на това име също е гръцки и значи " победител ". Поради тази причина тези хора са амбициозни и преследват задачите и триумфа си ревниво и без да стопират. Понякога може да демонстрират сложен темперамент, само че като цяло са хора могат да бъдат постоянна опора както за фамилията си, по този начин и за компанията или обществото. В управителна роля могат да демонстрират диктаторски пристрастености.

ДИМИТЪР

 Мъжкото име Димитър е късметлийско

Името произлиза от древногръцката богиня Деметра, богинята на земеделието, плодородието и зараждащия се живот. Мъжете, носещи това име, са умни и изобретателни персони. Това значи, че са и капризни и постоянно сменят настроенията си. Мъжете, които са наречени на Свети Димитър, са извънредно целенасочени обаче и имат доста мощна воля за реализиране на задачите си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР