Едно от най-тревожните неща е размиването на границата между истина

...
Едно от най-тревожните неща е размиването на границата между истина
Коментари Харесай

КапиталНО

" Едно от най-тревожните неща е размиването на границата сред истина и замяна. Опитът е да бъдем вкарани в свят, в който нищо няма значение, всичко е възможно, всяка неистина може да се показа за истина, всяка интрига надвива над разсъдъка. Това е замяна, която прекатурва полезности, трупани с епохи, пренаписва не просто предишното, а предопределя и бъдещето. "
писателят Георги Господинов пред " Дойче веле "
" На мен проектокабинетът на Николай Габровски ми наподобява на автомагистрала на ГЕРБ - има доста кръпки, няма маркировка, има доста пропадания и сигурно няма да е безпрепятствено самото пътешестване. "
депутатът от партия " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев пред bTV
" Не е в този момент моментът и хората не желаят да видят медиатори, а ясна политическа отговорност. ГЕРБ заложи на амнезията на жителите след 12 години ръководство. Явно това няма да бъде печелившият ход. "
президентът Румен Радев пред публицисти в Брюксел, представен от Mediapool.bg
" Колкото и овчи кожи да сложат от горната страна си ГЕРБ, в тази ситуация проф. Габровски, който ние почитаме, изпод прозира вълкът Бойко Борисов. "
Реклама зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин пред Българска национална телевизия
" Дълго време имигрантите в Германия бяха третирани по този начин като че ли ще си тръгнат от страната по-късно. Получаването на поданство не беше приоритет ", сподели той. " Но ние от дълго време сме се трансформирали в страна на имиграцията и в този момент желаеме да се приравним към интернационалните стандарти. "
немският канцлер Олаф Шолц, представен от " Ройтерс " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР