Едно от най-популярните лица на Българската национална телевизия Мира Добрева

...
Едно от най-популярните лица на Българската национална телевизия Мира Добрева
Коментари Харесай

Ще води предаване по телевизията, но само 2 пъти за по 2 часа

Едно от най-популярните лица на Българската национална телевизия Мира Добрева ще бъде водеща на утринния блок " Денят стартира в събота “ и " Денят стартира в неделя “ на 6 и 7 август сред 8:00 ч. и 10:00 ч. 

" Често ме питат за две формули, които хората считат, че зная: кои са формулите на дълголетието и на триумфа. За първата, столетниците са ме уверили, че се крие в една дума: труд. Непрестанен, себеотрицателен, даже непостижим от време на време труд. За втората формула, годините са ме убедили, че отговорът е... същият: труд. 

Когато си подготвен на безкрайна работна седмица. Когато си влюбен в работата, а не в упованието на премията, когато си подготвен да чуеш всяко клеветничество и да понесеш всяко отрицание, когато си подготвен да учиш още и още. Когато почиташ учителите си като свои родители... тогава знаеш – без компликация няма триумф “, споделя Мира Добрева.

Специалното лятно издание на утринния блок " Денят стартира в събота “ и " Денят стартира в неделя “ ще се излъчва сред 8:00 ч. и 10:00 ч. по Българска национална телевизия 1. Всеки уикенд през август феновете на публичната телевизия ще посрещат на екрана друг водещ, който със своя самостоятелен жанр и наличие ще способства за разнообразието от тематики и посетители в студиото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР