Едно от най-неприятните лица на българската телевизия се завръща в

...
Едно от най-неприятните лица на българската телевизия се завръща в
Коментари Харесай

Срам и позор! Набутаха некадърната Андреа Банда Банда в БНТ, докато истински журналисти стоят без работа


Едно от най-неприятните лица на българската телевизия се завръща в ефир, с цел да продължава да нервира драгия фен. Милионерската връзкарка Андреа Банда Банда стартира работа по най-голямото международно събитие през тази година – международното състезание по футбол.

Брюнетката, която никой не желае да гледа на екран, само че непрекъснато я набутват пред очите ни, ще работи в предаването „ Трето полувреме ” по Българска национална телевизия. Тя стартира публично на 20 ноември, когато започва форумът.

Андреа Банда Банда не схваща изключително доста от футбол, само че остана без работа и би трябвало „ тати ” да й откри нещо влиятелно. След като от „ На кафе ” по Нова ТВ я изхвърлиха, защото единствено мълчеше, а сякаш беше анализатор на вести, в този момент влиза в ролята на спортна журналистка.

Това няма да е първата некадърница, която разяснява огромен футболен конгрес по Българска национална телевизия. Преди години Ели Гигова се изявяваше като водеща по време на Световни и Европейски, само че събра единствено негативи.

Андреа Банда Банда наподобява надалеч по-нахална от Гигова, по тази причина негативите към нея може да са двойно повече. Поведението й пред камера не дава отговор на високото й самочувствие, приказва безшумно, постоянно бърка думи и не взима отношение по множеството въпроси. Връзките й обаче я държат като публицист, до момента в който нейни сътрудници стоят без работа.

Източник: HotNews.bg

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР