Едно от най-хубавите неща на лятото са онези музикални фестивали,

...
Едно от най-хубавите неща на лятото са онези музикални фестивали,
Коментари Харесай

Ботуши през лятото? Да, ако са точно тези!

Едно от най-хубавите неща на лятото са тези музикални фестивали, в които освен се любуваме на обичаните си реализатори, само че и усърдно избираме си, с който ще танцуваме нехайно под звездите. След две години пауза един от най-популярните фестивали в Съединени американски щати – Coachella, който по традиция се организира през април, още веднъж събра най-големите звезди и звезди на едно място и още веднъж ни даде голяма доза фешън ентусиазъм. Защото по нашите ширини занапред стартират музикалните уикенди и към този момент обмисляме с какво да създадем стайлинга си по-отличителен.

Традицията повелява в него да има каубойски ботуши, тъй като терените нормално не са изключително удобни за стъпала навън. Напоследък бяхме позабравили за тях, само че ето, че те още веднъж са настоящи и към момента са неотменна част от оня бохо изискан, към който постоянно се връщаме през лятото. Не по-малко ни въодушевяват и звезди като Гуен Стефани, и Елза Хоск, които ни демонстрират по какъв начин тъкмо можем да ги носим и с какво да ги съчетаваме.
               

Защото концепцията за ботуши през лятото не звучи доста добре, само че каубойските могат да освежат елементарно някоя мини рокля, миди пола или тези от деним, които обичаме да носим на празненство, най-много когато на открито е толкоз дъждовно, както е в последно време. Така че си заслужава да имате едни в дрешника си, тъй като не се знае къде и по кое време ще се осмелите да ги разноските!
               

 ю

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР