Едно от най-горещите имена на пазара несъмнено е Ерлинг Холанд.

...
Едно от най-горещите имена на пазара несъмнено е Ерлинг Холанд.
Коментари Харесай

Сензационно: Райола вече има договорка с клуб - ето къде ще играе Холанд

Едно от най-горещите имена на пазара безспорно е Ерлинг Холанд. Младият норвежец е част от , само че се чака през лятото сигурно да напусне своя клуб, както и немската Бундеслига. Неговият сътрудник Мино Райола не стопира да приказва с евентуалните претенденти.
Неговата откупна уговорка е оскъдна на фона на качествата, които има, както и на фона на сумите, които се дават в актуалния футбол - 75 милиона евро. Един от най-усилено свързваните отбори с неговото име е испанският гранд Реал Мадрид.
Известно е обаче, че " кралския клуб " най-вероятно ще се укрепи с Килиан Мбапе, което пък от своя страна понижа възможностите за вероятно привличане и на Холанд. Испанското издание Deportes Cuatro уточни обаче с кой тим в действителност Мино Райола към този момент се е схванал.
Изданието осведоми, че един от най-популярните футболните сътрудници има сделка с за някогашния нападател на Ред Бул Залцбург. Тя ще важи, в случай че в действителност каталунците могат да си разрешат финансово Холанд. В противоположен случай - отпада.
Целият този звук към Ерлинг не се харесва изключително на сегашния му клуб и това предизвика .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР