Едно от най-големите предизвикателства във всяка връзка е получаването на

...
Едно от най-големите предизвикателства във всяка връзка е получаването на
Коментари Харесай

Впечатлете майката на приятеля си с няколко лесни стъпки

Едно от най-големите провокации във всяка връзка е приемането на утвърждение от родителите на вашата половинка. Това е изключително значимо, когато вие двамата към този момент ставате съществени в връзките си и той взема решение да ви запознае със фамилията си.

Родителите на приятеля ви може да имат по-различни визии, само че и те просто желаят единствено най-хубавото за него. Възможно е не всякога да получите утвърждението на фамилията му на първата ви среща, само че в случай че съумеете да се харесате на майка му, тогава би било по-лесно за вас да спечелите и останалата част от фамилията на приятеля ви. Така че в случай че търсите способи да впечатлите майката на гаджето си, тогава по-добре обърнете внимание на тези елементарни стъпки:

Дръжте се почтително

Да проявявате почитание е един от главните способи да влезете под кожата на майката на приятеля си. Това е по този начин, тъй като когато тя види, че сте учтиви и деликатни, по някакъв метод добива убеденост, че приятелката на сина й е възпитана добре. Също по този начин си коства да вземете под внимание маниерите си, тъй като тя ви следи освен като момичето, с което синът й излиза, само че и като бъдеща снаха. Наистина, може да бъде плашещо да би трябвало да получите утвърждение от майката на гаджето си, само че като проявявате почитание в метода, по който мислите, действате, говорите и се държите, тя несъмнено ще разбере за какво синът й е избрал вас.

Усмихвайте се повече

Друг метод да впечатлите майката на гаджето си, а и освен, е като се усмихвате доста. Така създавате положително въодушевление, а и също така е знак, че вие сте открити за диалози. Все отново родителите постоянно желаят да знаят повече за индивида, с който детето им излиза, което е изцяло обикновено. Освен това, в случай че сте изтощени, усмивката ще прикрие това.

Помнете специфичните мотиви

Също по този начин оказва помощ, когато поемете самодейността за специфични мотиви като Деня на майката, други празници и най-много рождения й ден. Опитайте се да я зарадвате по някакъв метод, било то с подобаващ подарък или жест. Така тя ще се почувства обичана и обгрижвана и ще получите повече точки на утвърждение от нея. Също по този начин майките са дами и дамите елементарно се замайват, когато им се даде приоритет в тези специфични дни. Може да желаете да извършите това за нея по същия метод, по който карате личната си майка да се усеща обичана. Насърчете гаджето си да усъвършенства връзките си със своята. Майките намират за огромен плюс, когато видят, че приятелката на техния наследник поставя старания да помогне за построяването или подобряването на връзката сред тях. Това единствено демонстрира, че ви е грижа освен за връзката ви с приятеля ви, само че и по-важното – за хармонията в цялото семейство. Може да насърчите приятеля си да прави специфични неща за майка си, като вие също може да се включите в тях.

Не се карайте пред нея

Майките не харесват, когато видят сина си да се кара с приятелката си. Имайте поради, че даже когато вашият другар е отговорен, майка му отново ще застане на негова страна, в случай че още не ви познава добре, основно тъй като кръвта е по-гъста от водата. Освен това тя би приела това отрицателно, защото може да си намерения, че към този момент се държите като заяждаща брачна половинка и никоя майка не би желала такова момиче да бъде със сина й. Следователно е наложително да държите разправиите си, свързани с връзките ви, надалеч от знанието на майка му. Сред доста неща, когато влизате във връзка, е да знаете по какъв начин да се справите сами със разногласията и различията. Не е нужно да се парадирате с тях навън, тъй като това единствено ще накара вас и приятеля ви да изглеждате незрели.

Покажете отношението си посредством храната

Любовта на мъжа минава през стомаха, са споделили мъдрите хора. Това обаче важи в цялостна степен освен за представителите на мощния пол. Със сигурност майките ще се поинтересуват от способността ви да готвите значителни и вкусни ястия, само че по-важни са вашите старания и усърдие да извършите нещо особено. Това е по този начин, тъй като тя вижда, че сте откровени и деликатни и ви е грижа за сина й. Не е нужно да готвите всякога. Ако храната не е алтернатива, тогава може да й изпратите цветя за специфичен мотив.

Не се състезавайте с нея

Някои девойки считат, че знаят всичко, от което се нуждае половинката им до степен, че стартират да се държат като неговата майка. Имаме неприятни вести. Бъдещата ви свекърва несъмнено ще се подразни от това, защото би ви видяла във вас нейна конкуренция. Направете крачка обратно и се дръжте повече като сътрудник на приятеля си, а не на майка му. По този метод тя би могла да продължи да се грижи за сина си и да даде същата грижа и любов към вас.

Просто бъдете себе си

И най-после не забравяйте да се държите естествено, а не да се преструвате на някой различен. Звучи просто, само че точно това е най-важният съвет. Не е нужно да се преструвате на различен човек, с цел да ви харесат или да разказвате фантастични истории за вашия генезис, единствено с цел да я впечатлите, тъй като рано или късно всичко ще излезе нескрито. Опитайте се да бъдете оптимално почтени, само че също по този начин имайте поради нуждата да действате с финес и вежливост постоянно, когато сте с нея. По този метод тя може да види, че синът й е направил верния избор да излиза с вас. Може изначало да не сте съумели да я впечатлите изцяло, само че като покажете своята откровена и същинска страна, тя ще осъзнае, че имате качества, които ви вършат добра другарка за сина си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР