Едно от най-дългоочакваните събития за тази година вече е факт.

...
Едно от най-дългоочакваните събития за тази година вече е факт.
Коментари Харесай

Истината околко раждането на бебето на Меган и Хари

Едно от най-дългоочакваните събития за тази година към този момент е реалност. Меган Маркъл най-сетне подари с момченце принц Хари. Раждането на кралското бебе несъмнено беше миг, който се чака от целия свят и даже имаше данни, че жителите на Англия се вълнуват повече от детайлностите към него, в сравнение с от това, което се случва към Брекзит.

И до момента в който единствената информация до скоро беше, че бебето на Меган и Хари би трябвало да се роди през април, то неотдавна ползата към кралската двойка и тяхната първа рожба се ускори още повече, тъй като се оказа, че Меган към този момент придвижва плода. Спекулациите към раждането бяха доста, като даже някои твърдяха, че Меган е родила скрито, само че в действителност стана ясно по кое време херцогинята на Съсекс ражда.

Според английските медии тя е била преведена скрито в частна болница. Раждането е почнало рано сутринта. Според The Sun то е било дотам държано в загадка, че за него не са знаели даже останалите членове на кралското семейство, в това число и кралица Елизабет. И когато Меган най-сетне родила в 5.26 сутринта, принц Хари не можел да си откри място от благополучие.

„ Беше нещо необикновено, доста съм горделив с жена си и като всеки татко, който споделя за детето си, че е ужасно, това бебе е напълно “, декларирал принц Хари.

Близки до фамилията, представени от медиите във Англия, разкриват, че последните дни преди раждането той бил доста обезпокоен за брачната половинка си поради преместването на плода и предизвестията на лекарите. Раждането, обаче, минало без проблеми, пишат от БЛИЦ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР