Eдно от най-чаканите събития в модния свят е Mиланската модна

...
Eдно от най-чаканите събития в модния свят е Mиланската модна
Коментари Харесай

Седмицата на модата в Милано също онлайн - slava.bg

Eдно от най-чаканите събития в стилния свят е Mиланската фешън седмица, в границите на която сбирките си показват най-големите италиански марки.
Тъй като пандемията сега диктува всички правила, наложи се да се намерения за нов метод за осъществяване на събитието, предава Eva.bg.

Седмицата на модата в Милано бе анулирана за месец юли. От 14 до 17 юли в онлайн формат ще бъдат показани мъжките и дамските сбирки за пролет/лято 2021. Събитието бе наречено Milan Digital Fashion Week.

Ревютата могат да бъдат гледани във всички цифрови канали на миланската фешън седмица (cameramoda.it, Instagram, Twitter, YouTube, Facebook). Ще се споделят извънредни фотоси и видеа, както и изявленията от огромни имена в модата.

Джорджо Армани обаче разгласи нов календар за своите ревюта. Колекцията на Armani Privé ще бъде показана в Милано идващия януари и към този момент няма да има разделяне по сезони. Големият дизайнер от дълго време загатна, че стилният свят се нуждае от някои съществени промени и явно е почнал да работи по тях. Той има намерение да сътвори напълно нов формат на работа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР