Едно от любимите предавания на българите - Стани богат“, ще

...
Едно от любимите предавания на българите - Стани богат“, ще
Коментари Харесай

Ники Кънчев може и да не е новият водещ на Стани богат, Слави Трифонов забелязан да влиза в bTV

Едно от обичаните излъчвания на българите - " Стани богат “, ще има нов водещ още преди средата на февруари, след като актьорът Михаил Билалов го напуща. На 30 октомври предходната година Билалов е снимал последния си епизод като водещ на най-великата тв игра. Причината за оставката му е натовареният график, в който живее, както и личните театрални постановки, в които е съсредоточил напъните си, написа " България Днес ".

Билалов и брачната половинка му - сценаристката Ваня Николова, отпътуват на двумесечно турне в Щатите с сполучливия моноспектакъл на артиста " Бум-бум “, чийто сюжет е написан от надарената Ваня. Освен там Николова взе участие и във кино лентата " Вина “ по Българска национална телевизия, който стартира да излъчва втория си сезон по Българска национална телевизия. Влюбената двойка решила, че й е по-изгодно да развива творчество, в сравнение с всеки божи ден Билалов да снима предаване и да загърби други свои участия.

За новата стъпка в живота си артистът ще опише в предаването " 120 минути “ като специфичен посетител на Светльо Иванов още тази неделя. За мястото на Билалов към този момент се спрягат три известни лица артистът Краси Радков, журналистът Петър Стоянович и титулярят отпреди години - Ники Кънчев. Краси Радков и сега е в малкия екран на Слави Трифонов - " Седем осми “, само че това не му пречи да взе участие в новия сезон като водещ на " умната “ игра.

Самият Трифонов преди по-малко от три седмици бе видян да влиза в офиса на Би Ти Ви, място, което не посещаваше, откакто напусна малкия екран и " Шоуто на Слави “, което правеше. Журналистът Петър Стоянович е идващото уместно лице съгласно продуцентите на " Стани богат “. Преди месец професорът бе скандално уволнен от Българска национална телевизия, където имаше графа в утринния съботно-неделен блок на Георги Любенов. Познанията на Стоянович във всяка област на живота му дават правото и той да кандидатства за водещ на претендентите за всезнайковци. В същото време с изключение на доста грамотен Стоянович е и доста занимателен, което сигурно ще помогне на шоуто.

Ники Кънчев пък е остарелият водещ на " стола на благосъстоянието “. Журналистът също бе видян наскоро на публични срещи в централата на малкия екран. Кънчев разкрил пред свои близки, че е получил покана да се яви на кастинг като водещ, само че финалното решение още не е оповестено. Самият Кънчев бил мощно, отчаян от Нова телевизия, защото викторината, която водеше - " Голямото гонене “, не съумя да се наложи измежду феновете и падна от ефир. Ники Кънчев бе лице на " Стани богат “ още в самото потегляне на предаването през 2001 година в Нова телевизия.

След това шоуто стартира да се излъчва по Българска национална телевизия, само че с водещ Михаил Билалов. От 2021 година " Стаи богат “ мина по bTV отново с артиста водещ. Още в самото начало рейтингът се подвигна извънредно доста, защото Билалов е харесван от публиката. " Стани богат “ е на запис, а новият сезон на предаването най-вероятно ще стартира по-рано от март месец преди 12 - февруари, настояват работещи в малкия екран. Кой от тримата набелязани ще бъде определен за водещ, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР