Едно нещо е сигурно, Садио Мане ще бъде в листата

...
Едно нещо е сигурно, Садио Мане ще бъде в листата
Коментари Харесай

В Сенегал: Мане ще е в групата за Световното

" Едно нещо е несъмнено, Садио Мане ще бъде в листата на Сенегал, която ще бъде оповестена на следващия ден! "

Това сподели пред организация " Франс прес " източник от Сенегалската футболна федерация, който бе запитан за присъединяване на звездата на тима на Световното състезание, макар травмата му на пищяла на десния крайник.

Мане, който остана втори в конкуренцията за " Златната топка " тази година е " спокоен, експерт е и знае, че травмите са част от работата му ", добави източникът.

Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе ще разгласи състава си на следващия ден.

Мане сигурно няма да играе за Байерн Мюнхен в последния му мач за състезание тази събота, а отборът на Сенегал стартира присъединяване си на Мондиала на 21 ноември против тима на Нидерландия. В групата са още Катар и Еквадор.

Лекарят на националния тим на Сенегал Мануел Афонсо дойде в Мюнхен през днешния ден, с цел да прегледа играча.

Мане се контузи при безобидна обстановката при успеха на Байерн над Вердер Бремен с 6:1. Той получи несъзнателен удар върху капачката на дясното коляно.

След намесата на лекарския щаб на Байерн той се опита да се върне в игра, само че бързо направи жест, че няма да може да остане на терена. Той беше заменен от Лерой Сане в 21-вата минута.

Контузията на Садио Мане беше претърпяна в Дакар като същински потрес. Президентът на страната Маки Сал написа в Туитър: " Садио, поисквам ти бързо излекуване. Както съм ти казвал: Садио, ти си лъвско сърце! С цялото си сърце с теб! Господ да те благослови! ".

Отборът на Сенегал е настоящият първенец на Африка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР