Едно неочаквано и остроумно обяснение за разликите в мисловните процеси

...
Едно неочаквано и остроумно обяснение за разликите в мисловните процеси
Коментари Харесай

Защо мъжете и жените мислят различно? Гениално обяснение!

Едно ненадейно и изобретателно пояснение за разликите в мисловните процеси на мъжа и дамата се появи на уеб страницата Tickld. Негов създател е интернационално известният комедиант Марк Гънгор.

Ето какво просветление го е осенило:

Жените са устроени доста по-сложно от мъжете. При мъжете всичко е простичко. А при дамите - комплицирано.

Знаете ли, за какво?

Защото имаме напълно друго биологично устройство на мозъка.

Ще стартира с мъжете.

Мъжкият мозък е устройство, в което царува съвършен ред. При нас всичко е подредено в обособени кутийки. Секс - в една кутийка, спорт - в друга, работа - в трета. Имаме си доста кутийки, безусловно за всичко. Имаме си кутийка за автомобила, за парите, има кутийка, където се съхраняват мислите за работата. Има кутийка, където се пазят съображенията за вас, дами. Отделна кутийка – за децата. Още една – с мисли за мама. Тя е забутана някъде по-надолу, в мазето. Ние постоянно, всичко разпределяме по тези кутийки.

И си имаме едно главно предписание: до момента в който ровиш в една кутийка, другите не се пипат. Ако обсъждаме съответен въпрос, то просто протягаме ръка към кутийката с „ цялата документи ” по него. Ето за какво обсъждаме единствено конкрени въпроси: отнасяме се доста деликатно към наличието на кутийките, за които сега не става въпрос.

С женския мозък нещата са напълно разнообразни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР