Едно клипче, пуснато във Facebook от д-р Огнян Пелов, предизвика

...
Едно клипче, пуснато във Facebook от д-р Огнян Пелов, предизвика
Коментари Харесай

Бруталното зверство, извършено от този лекар, взриви мрежата ВИДЕО

Едно клипче, пуснато във Фейсбук от доктор Огнян Пелов, провокира лавина от мнения, обети, хули, псувни и отвращение, написа glas.bg.

Клипчето демонстрира кучешки впряг (очевидно кучетатат са на доктора), който тегли... бъгито му.



За кучешки впрягове, известни като мъшинг, сме чували. Както сме чували, че мъшингът много постоянно включва потреблението на животни за развлечения или парични награди. Чували сме и за случаи на корист и употреба...

Не бяхме чували обаче, че има кучешки впряг като занимание. Е, казусът май ще се окаже подобен.

Ето какво написа Маргарита Топалова в обществената мрежа, която, като доста други българи, не желае и не може да остане безучастна на това, което прави небезизвестният лекар Пелов със своите кучета:

"Това е единствено дребен образец за протичащото се със стотици кучета. Едно от нещата, на които желаех да акцентира, е и идното събитие за впрягове на 31.10. - 01.11.

Не мога да остана безучастна след видяното тази заран. Пусна се обява от доктор Огнян Пелов (личност с голям брой хиляди последователи), който демонстративно впряга кучетата си, с цел да теглят бъгито му.

Оказа се, че това не е нужда, а просто негово занимание. Видеоклипчето събра за час бурни реакции на зоозащитници, след което профилът на господина се трансформира в незабележим в обществената мрежа. Качвам скрийншотове от спретнатото "шоу ", на които обаче няма по какъв начин да се види страха на кучетата.



Който е съумял да гледа клипчето, ще удостовери, че кучетата бяха с подвити опашки и очевидно изпитваха смут от идното.
Оказа се, че Огнян Пелов има лична група за кучешки впрягове и освен това, само че и взе участие в сходни събития.

Няма по какъв начин да не си задам въпроса, до каква степен сходно нещо е законно в Бг и що за хора хранят сходни ползи. Ако ли пък е законно... егати страната дето сме... Айде събудете се към този момент бе, хора с дребни душици!!!

Та по този начин, следва следващото събитие на 31.10.2020. Безсилни ли сме да се борим с нещо сходно, което сигурно подстрекава развъждането и търговията на кучета за употреба и облага?!?

За Душите на кучетата не запитвам, щото очевидно единствено на избрана група разумно мислещи Човеци ни е ясно, че те имат сходно на нашето устройство, разсъдък на малко дете и по-голямо Сърце от маса бродещи човешки изчадия с дребни идеали. "



Ето и част от мненията на потребителите на обществената мрежа:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР