Едни получават скоба за 5 минути просрочване, а други паркират

...
Едни получават скоба за 5 минути просрочване, а други паркират
Коментари Харесай

Гневен бургазлия към Общинска полиция: Спрете произвола в Синята зона!

Едни получават скоба за 5 минути просрочване, а други паркират на воля отвън очертанията

Разгневен лидер на МПС сигнализира редакцията на Флагман.бг за непоносимото към този момент запушване от безусловно нелегално паркирали коли в Синя зона, намираща се сред бизнес център „ Триа “, ул. „ Георги Баев “ и бул. „ Христо Ботев “.

Картината е показателна:

Ако просрочиш с 5 минути престоя си в синьото очертание, незабавно получаваш скоба и санкция, а тези, които са в същия регион, само че отвън синьото очертание, биват подминавани от контролния орган, все едно, че не съществуват. Такива са десетки коли, които паркират целодневно пред входа на частен паркинг до бизнес център „ Триа “, явно възползвайки се от свободното пространство, планувано обаче за метод, разминаване и улеснение на трафика.

Това изяснява различен лидер на МПС, който преди малко е влезнал в конфликт с други двама водачи в този инфарктен регион. При заформелия се скандал се е образувало запушване и действителна причина за ПТП.

Флагман.бг приканва УКОРС към Община Бургас, на чието послушание е контролът на Синята зона, да подхващат неотложно ограничения и да стартират отстраняването с паяци на наглите извършители.

Наблюдава се на това място събитие, което мирише и на корупция. Спират едни и същи коли – без да заплащат и стоят там дълготрайно време, спокойни, че контрольорът ще ги подмине.

Докато паякът не вдигне няколко коли за образец на останалите, беззаконието тук ще продължи и ще се задълбочава. Коректните платци ще стават все по-малко, поради тарикатите, които очевидно се усещат безнаказани, а евентуално имат и „ чадър “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР