Едни от най-красивите лица на българската сцена - Филип Буков

...
Едни от най-красивите лица на българската сцена - Филип Буков
Коментари Харесай

Стана ясно кой е новият любовник на Диляна Попова


Едни от най-красивите лица на българската сцена - Филип Буков и Диляна Попова, са двойка от лятото насам, твърди светската клевета. Мълвата потегли от фотосите на кино лентата " Аферата Пикасо ", които завършиха единствено преди дни по родното Черноморие, написа " Хотарена ".

Във кино лентата на плажа Буков и Попова буйно се прегръщат, целуват и забавляват в интимна поза - един върху различен, която очевидно не ги тормози, а в противен случай - удовлетворени са от близостта си.

Като похлупак на слуха за обич сред двамата зяпачи на фотосите разясняват, че моделката и младият артист постоянно са в една и съща хотелска стая, наета от екипа на продукцията.

" Не сме гаджета с Филип, само че бързам и не мога да описвам за моята роля в лентата. Предварително не би трябвало да приказвам. Освен това би трябвало да вляза в банята, ще ме извините ", отговори на въпроса интимни ли са с Филип и след фотосите Диляна Попова.

От своя страна Филип Буков не пожела да разяснява слуха, тъй като бе на подготовка и не можел да приказва. Дни преди този момент обаче той пръв се похвали с снимки от любопитните фотоси в инстаграма си. " Пак ми дадоха най-трудната роля. Какъв е този шанс, не знам! ", пошегува се Буков. " Ей, нямаш шанс и това си е...дано в другия живот ти върви повече ", му отвърна Мис народен тим по волейбол 2014 Ваня Запрянова в нета. Диляна също пусна снимки от " натискането " с думите: " Любов или действителност? ".

В момента и двамата красавци са свободни от сериозните си връзки, излиза наяве от думите им. " Разделихме се дефинитивно с Диляна ", сподели Асен Блатечки в изявление, а моделката след него удостовери новината.



" Нямам гадже сега, с последната ми обич раздялата бе трагична ", сподели за разпаднала се сериозна връзка и Филип Буков в медиите. Разликата във възрастта сред двамата е 14 години в интерес на Диляна, само че както знаем, за любовта няма остарели и млади.

Попова към този момент се залюби на снимачната площадка и се стигна до романа й с Асен Блатечки. Това се случи по време фотосите на сериала " Стъклен дом ". Тогава артистът бе фамилен, с щерка. " Това нашето е една изстрадала обич. Но си струваше. Преборихме се за нея ", показа Диляна Попова. Малко откакто се раздели с жена си Катерина, Блатечки заживя с моделката и двамата се снабдиха със наследник - Борил.

В началото Попова и Блатечки също изрично отричаха да имат повече от професионални връзки, но напълно скоро истината излезе нескрито. " Нещата просто се случиха, не търпят никакво разумно пояснение. Свидетели сме на доста такива връзки. Един мъж не може да бъде взет принудително ", разяснява тогава Диляна. Тя избрала Блатечки за татко на сина си, тъй като изпитвала мощни усеща към него и считала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също доста желал да се снабди с правоприемник от мъжки пол и откровено се зарадвал, когато Попова му споделила, че е бременна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР