Едни от най-иновативните продукти на Huawei могат да бъдат намерени

...
Едни от най-иновативните продукти на Huawei могат да бъдат намерени
Коментари Харесай

Смартфони и смарт аксесоари на Huawei с отстъпки до 100 лв. в онлайн магазина на Vivacom

Едни от най-иновативните артикули на Huawei могат да бъдат открити до 17 август с атрактивни отстъпки в онлайн магазина на. Сред тях са смарт телефоните Huawei P40 lite и сгъваемият Huawei Mate Xs, умният часовник Huawei GT2 Pro, както и слушалките Huawei FreeBuds 3 и Huawei FreeBuds Studio. Те могат да бъдат закупени с отстъпки, достигащи до 100 лева, което разрешава на феновете на марката да се снабдят с премиум софтуерни артикули на сензитивно по-достъпна цена.

Флагманът на марката -, се предлага в границите на промоционалната акция. Акцентът при него е сгъваемият OLED екран, който за секунди го трансформира в пълностоен таблет. В разгънато състояние екранът е с диагонал 8 инча, до момента в който в сгънато остава наличен 6,6-инчов екран. Моделът работи с чипсет Kirin 990 5G, разполага с четворна съществена камера с 40MP главен датчик, която се употребява и за селфита, а батерията му е с потенциал 4500 mAh.
 Vivacom предлага новото потомство смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro Vivacom предлага новото потомство смарт часовници Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro
Новото потомство смарт часовници от Huawei – Huawei Watch 3 и Watch 3 Pro към този момент се оферират в комерсиалната мрежа на Vivacom и онла...

е различен известен смарт телефон на марката, който до 17 август се предлага в онлайн магазина на Vivacom с атрактивна отстъпка. Той се откроява с грациозен дизайн, четворна съществена камера с 48MP широкоъгълен датчик, 16MP предна селфи камера, както и поддръжка на 4G стандарта LTE. Платформата му е основана на чипсет Kirin 810, а батерията е литиево-полимерна с потенциал 4200 mAh.

Умният часовник е различен акцент в акцията. Той се откроява с 1,39-инчов AMOLED тъчскрийн екран, съвсем безрамков дизайн и до две седмици живот на батерията. Рамката е титаниева, а покритието е от сапфирeн кристал. Разполага с над 100 подготвителни режима, в това число 17 професионални и 85 персонализирани. Водоустойчив е и има оптичен датчик за премерване на пулса, датчик за въздушно налягане, акселерометър, жироскоп и магнитометър.

Слушалките са също понижени в границите на акцията. Те са усъвършенствани, с цел да оферират дейно шумоизолиране, позволявайки безпроблемен диалог, без значение дали в близост духа мощен вятър, или има различен звук. Управлението им е извънредно елементарно и се съхраняват в грациозен и стилен объл калъф за зареждане.

са другите слушалки, предлагани на промоционална цена в онлайн магазина на Vivacom до 17 август. Отличават се с изчистен over-ear дизайн, както и с новаторската акустична архитектура Tee Audio Tube, която филтрира доста по-добре междинния и високочестотен звук. Разполагат с многопосочна система с 8 микрофона, която разпознава по-прецизно близките звуци и отстранява шумовете, както и с двойна антена за по-стабилен сигнал.
 Избрани модели Huawei са с до 100 лева отстъпка в онлайн магазина на Vivacom до края на юни Избрани модели Huawei са с до 100 лева отстъпка в онлайн магазина на Vivacom до края на юни
Само до 30 юни определени смарт телефони и смарт аксесоари с марка Huawei са с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom. Устройствата м...

Всички устройства на Huawei, предлагани с до 100 лева отстъпка в онлайн магазина на Vivacom, могат да бъдат открити.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР