Едни от най-хитовите и обичани изпълнители в България се събират

...
Едни от най-хитовите и обичани изпълнители в България се събират
Коментари Харесай

Мегазвезди превземат Бургас на 28 юли за взривяващ „Мегами фест“

Едни от най-хитовите и обичани реализатори в България се събират на едно място за „ Мегами фест “ в Бургас. Събитието е на 28 юли на най-горещата точка това лято – Морска гара. Билетите към този момент са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg и eventim.bg.

В грандиозния ваучър под звездите ще се включат музикантите от Ку-Ку Бенд, дружно с балет Магаданс, кралят на поп фолка Азис, хитовата Анелия, предизвикателната Емануела. Сцената ще раздрусат и човекът-глас Тони Стораро и момчето, което знае „ чупки в кръста “ - Фики. 
-->
Градусът на настроението ще вдигнат и царете на нощния живот у нас – НАСО & DJ Ross, Цецо Спасов и DJ Spirit.

Цените на билетите са от 55 до 99 лв. и към този момент се продават в мрежата на ticketstation.bg и eventim.bg. 

През 2023 година „ Ку-Ку Бенд “ честват 30 години на сцена. Най-добрите музиканти в България не престават и националното си турне „ Ние сме Ку-Ку Бенд “, което стартира предходната година. На 30 септември след 13-годишна пауза, Ку-Ку Бенд ще създадат и огромен концерт в Чикаго, където ще зарадват българската аудитория с най-емблематичните си песни.

Азис продължава да разрушава всички ранглисти с шлагери, с гледания на видеоклиповете му и с увеличение на почитателите си. Към момента той актьорът № 1 в Tik -Tok от поп фолк изпълнителите с над 500 хиляди почитатели. Тоталните му шлагери като „ Мотел “ и „ Хабиби “ имат близо 100 милиона гледания в Youtube, следвани от колаборациите му с Галена „ А+Г = ВНЛ “, с DJ Дамян -  Airport ” и последния му шлагер с Антонио и Галена „ Мой си, бе “. 

След като посвети последната си ария „ Любо(в) “ на обичания си мъж Любимир Захаринов, Анелия ще нападна лятото и с нов шлагер, който е по музика на известния румънец Кости Йонита и се чака да бъде подготвен напълно скоро.

Лятото за изпълнителката на „ Първа лига “, „ Устните ти мръсни “, „ Нотариално удостоверен “ и доста други, Емануела ще е горещо и работно, като певицата си е дала обещание да откри време и за отмора със синовете си. Емануела не стопира да развива и своята музикална компания като продуцент, търсейки нови гении и реализирайки забавни музикални планове.

Звездното семейство Стораро – Тони и синът му Фики, провокират възторг, където и да се появят. Програмата и на двамата е цялостна за месеци напред, само че все пак, всяка свободна минута, те отдават на фамилиите си. В началото на юни Фики и неговата брачна половинка Гюлджан бяха на сантиментална отмора в Милано, а неотдавна Фики се похвали в Instagram профила си с персонален връх – шлагерът му „ Чупки в кръста “ е направил 30 милиона гледания и даде обещание да продължи да изненадва с нови планове. 

Събитието във Facebook е.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР