Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще

...
Едни от най-добрите специалисти по детски болести от София ще
Коментари Харесай

Лекарите от програма „Детско здраве“ преглеждат в Бургас

Едни от най-хубавите експерти по детски заболявания от София ще преглеждат деца от Бургас на 25 февруари, събота, оповестяват от общината. Лекарите са част от Програма „ Детско здраве “, в която вземат участие водещи експерти от болница „ Пирогов “ и лекари от Столичната лекарска гилдия.

Детските лекари са от специалностите УНГ, ортопедия и травматология, неврохирургия, урология, хирургия, кардиология, неврология, ендокринология, дерматология, педиатрия, образна диагностика, АГ, офталмология. Те ще преглеждат гратис деца от 0 до 18г. в ДКЦ 1 - Бургас. Профилактичните прегледи ще бъдат осъществени в границите на акцията Програма „ Детско здраве “.

Прегледите ще се правят от 9.00 ч. до 13.00 ч. в постройката на ДКЦ 1, на адрес: гр. Бургас, бул. „ Стефан Стамболов “ №73.

Децата, които са с хронични и съпътстващи болести, би трябвало да носят за прегледа цялата здравна документи, съпровождаща болестта.

Желаещите да се възползват от опцията е належащо авансово да се запишат на телефон 056/810-571 и 056/859-751. Записване може да се направи всеки работен ден сред 14.00 и 18.00 часа.

Националната стратегия „ Детско здраве “ води своето начало от болница „ Пирогов “, където преди 10 години се организират първите безвъзмездни профилактични прегледи. Инициатор на програмата тогава е водещият УНГ експерт доктор Асен Меджидиев, в този момент длъжностен здравен министър, който основава и управлява първото поделение по УНГ в  УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР