Еднакво полезни са и дивата, и градинската тученица . Листата

...
Еднакво полезни са и дивата, и градинската тученица . Листата
Коментари Харесай

Познавате Ли Този Бурен!?? Това Е Божи Дар, Който Всеки Има В Градината, Но Го Маха! Вижте Чудото

Еднакво потребни са и дивата, и градинската тученица. Листата на това растение са богати на витамини и минерали! Тученицата съдържа желязо в състава си, дори лесноусвоим калций. В това омразно за всички градинари растение участва също витамин А, и то в огромни количества, както и незаменими мастни киселини, написа zajenata.bg.

Всички тези субстанции могат да оказват помощ за попречване на рак и поощряване на положителната работа на сърдечно-съдовата система. Тученицата се предлага при хиперактивни деца, с цел да се укрепи нервната им система.

Чудесна концепция – да замените спанака в редица предписания с тученица! Листата ѝ са хрупкави и имат прелестен мирис на лимон … Възможно е да се подготви салата от тученица със заквасена сметана и орехи, става известно супер вкусна.

Приготвянето на тученицата напълно не е мъчно! Младите издънки и листа могат да се употребяват като гарнитура за месни и рибни ястия. Те се варят с чесън, оцет, олио, или се задушават с лук в растително масло. Вкусни стават баничките с бутер тесто и тученица, маринована с чесън.

Ето, че тученицата напълно не бурен, а същински доктор! Споделете с приятелите си това значимо изобретение, тъй като доста хора считат това растение за неефикасно!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР