Една връзка може да се развие по много различни начини

...
Една връзка може да се развие по много различни начини
Коментари Харесай

Как да се справите със смесените сигнали във връзката

Една връзка може да се развие по доста разнообразни способи според от характерите на двамата и от провокациите, пред които те се изправят. Колкото по-сериозни стават връзките, толкоз повече доверие ще си имате и ще се научите да се разбирате с колегата ви и без думи.

Ако обаче сте в самото начало, то сигурно ще имате подозрения по какъв начин да тълкувате съвсем всяко деяние на половинката си и ще се чудите какво тъкмо цели то. Няма да са малко и случаите, в които сте разбрали колегата си по неверен метод и това води до проблеми във връзката ви, тъй като връзката не е била на положително равнище. Затова би трябвало да се научите да говорите намерено с половинката си и да не си давате взаимно смесени сигнали.

Ето някои признака, че получавате точно такива

Вие сте комплицирани

Това е един от най-големите признаци, че подавате или получавате смесени сигнали. Може даже да започнете да се съмнявате в личната си преценка, даже и да е явно, че постъпвате вярно.

Действията на човек не съответстват с думите му

Хората, които дават смесени сигнали, може да споделят едно, а да вършат нещо напълно друго. Например той може да ви показа, че сте значими за него и желае да бъде с вас, само че в действителност да не отделят никакво време, с цел да се видите и постоянно да е ангажиран с други хора.

Не сте сигурни по какъв начин да методите към колегата си

Несигурността в една връзка може да затрудни връзката посред ви, като не е изключено даже въобще да знаете по какъв начин да поддържате връзка с някого.

Какво да извършите?

Първото нещо е да разберете дали в действителност получавате смесени сигнали или вие давате такива. Все още ли има неща във връзката, които не сте разискали и анализирате ли държанието на другия човек под микроскоп, пробвайки се да разтълкувате дейностите му? Ако е по този начин, направете крачка обратно и помислете.

Ако преди малко сте почнали да се срещате, смесените сигнали са много естествени и може да отслабнат с времето. Как може някой да ви даде цялостна убеденост в възприятията си, когато към момента ви опознава? Всъщност е евентуално другият да се усеща по същия метод поради вашето държание, без значение дали го осъзнавате.

Въпреки това, в случай че смятате, че смесените сигнали, които се случват в новата ви връзка, пречат на построяването на здрави връзки с другия човек, постоянно можете да му споделите по какъв начин се чувствате. Просто се уверете, че не стартирате с нападки, тъй като това няма да докара до нищо положително. Начинът, по който сътрудникът ви ще реагира на казаното от вас, ще ви даде скъпа информация по отношение на това по какъв начин вие двамата можете да се справите със обстановката.

Разбира се, концепцията да попитате непосредствено някого какво мисли и усеща, може да бъде страшна, само че в случай че връзката ви е стигнала до избран миг, това в никакъв случай няма да бъде ненужно. Много хора може да се опасяват, че в случай че се изправят непосредствено против смесените сигнали, могат да изгубят индивида до себе си.  Може обаче и това да е неизбежно. За да стартира този диалог, бъдете директни и попитайте половинката си си за всичко, което ви тревожи.

Може и да изчакате и да се опитате да наблюдавате държанието му по-продължително. Ако смесените сигнали на колегата ви разкрият хронични модели на държание, това може да значи, че той не е подобаващ за вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР