Една вдовица е с разбито сърце, след като нейната мечтана

...
Една вдовица е с разбито сърце, след като нейната мечтана
Коментари Харесай

Баба си тръгна с разбито сърце, след като мечтата за кухня за £15 000 се превърна в кошмар, тъй като фирмата фалира

Една вдовица е с разрушено сърце, откакто нейната мечтана кухня за £15 000 се трансформира в призрачен сън, когато компанията банкрутира.

Каролайн Маквикар от Хамилтън в Шотландия не можеше да спре да плаче, когато разбра, че е изгубила всичките си спестявания в DM Design в Къмбърнолд. 72-годишната в този момент има празна кухня, откакто се върна в Шотландия от Испания, където живееше със брачна половинка си, който по-късно умря.

Бабата на петима дели голямата сума по-малко от две седмици преди компанията – която преди този момент беше санкционирана за „ обезпокояване “ на обществеността с хиляди нежелани маркетингови позвънявания – да спре да търгува със загубата на повече от 30 работни места. Каролайн е един от към 30 клиенти, за които сега е известно, че са наранени.

„ Те трябваше да инсталират кухнята в понеделник и никой не се появи. Опитах се да им се обадя и никой не отговори “, сподели тя. „ Всички разнообразни номера, които имах, преди малко звъннаха. Опитах се да се обадя на един от служащите и остав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР