Една тревожна тенденция наблюдаваме в последните месеци, която няма как

...
Една тревожна тенденция наблюдаваме в последните месеци, която няма как
Коментари Харесай

Звездите, които станаха жертва на агресия от фенове

Една тревожна наклонност следим в последните месеци, която няма по какъв начин да не ни накара да си задаваме въпроси. Както всякога, когато човешкото държание съумява да ни шокира с неналичието на смисъл и даже жестокостта си.
 Хари Стайлс - следващият реализатор, жертва на замеряне с предмет на сцената
Поредната жертва на експанзията на почитателите

Нова наклонност не подмина и Хари Стайлс

От мобилни телефони през бонбони до праха на умрял родственик - това са единствено част от предметите, с които някои от най-популярните поп звезди сега са уцелвани по време на концерт, до момента в който са на сцената.

Фактът, че сходна експанзия идва от страна на почитателите, които непринудено са отишли да слушат осъществяванията им и са си купили билети за тях, ни се коства в действителност нелогична. Вече даже психолози и други специалисти се пробват да намерят пояснение.

rudest people ever
— Maddison Ford (@Maddison200596)
Прекалено неспокойствие или пък жадност за пет минути популярност в обществените медии са част от тях. Ние бихме добавили и деформиране на полезностите - когато човек отива на концерт, нормално би трябвало да изпитва почитание към изпълнителя, който ще чуе. А не да го атакува.

Някои от потърпевшите звезди съумяха да реагират на случилото се. Безспорно най-шокиращ е казусът с Биби Рекса, която се снабди с три шева на веждата, откакто 27-годишен мъж я уцели по лицето с телефона си. " Концертът съвсем свърши. Никой не е хвърлил телефон по мен, популярност богу ", сподели Рекса по време на присъединяване седмици след случая.

Fan jumps on stage and scratches tonight during ‘The Motto’
— matt (@intomattyou)
" Неуважително и доста рисково. Моля ви просто се наслаждавайте на музиката ", пък написа Чарли Пут дни след случилото се с Рекса, Ава Макс (нападната от почитател на сцената) и Келси Балерини (уцелена с гривна по лицето).
 И Пинк жертва на откачено държание от страна на почитател
И Пинк жертва на откачено държание от страна на почитател

След Биби Рекса и Ава Макс, пристигна ред и на певицата на " Just Like A Pill "

Сред другите потърпевши са,, Дрейк,. Били Айлиш пък даже признава, че е привикнала да бъде замеряна на сцената от " безусловно шест години ". Ако нещата не престават по този метод, нищо чудно да влизаме на концерти след инспекция като тази на летищата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР