Една трета от потребителите на Топлофикация София“ ще останат без

...
Една трета от потребителите на Топлофикация София“ ще останат без
Коментари Харесай

20 квартала на София остават без топла вода

Една трета от потребителите на „ Топлофикация София “ ще останат без топла вода за към седмица в края на месеца поради поправки в мрежовата помпена станция на Топлоелектрическа централа „ София Изток “. Това постанова подаването на топлата вода към 140-те хиляди клиенти, захранвани от топлоцентралата, да бъде прекратено в интервала от 28-и юли до 4-и август.

От „ Топлофикация-София “ оповестяват, че помпената станция, ситуирана в централата, подава топла вода на клиентите си целогодишно.

Ремонтните действия, които могат да бъдат изпълнени единствено през приемна централа, включват замяна на спирателни и регулиращи кранове за безпроблемна употреба и обезпечаване на качествено и надеждно топлоснабдяване.

Периодът на прекъсване на централата ще бъде употребен и за осъществяване на профилактика на съществени и спомагателни уреди, както и за неотложни поправки на сектори от топлопреносната мрежа, показват от топлофикация. Сред 20-те квартала, които ще останат без топла вода в най-топлите дни на лятото, са едни от най огромните и най-гъсто обитаемоте квартали.

Сред тях са всички елементи на „ Младост “ и „ Дружба “, „ Студентски град “, „ Гео Милев “, „ Дианабад “, „ Витоша “, не дребна част от „ Лозенец “.

От „ Топлофикация София “ показват още, че информация потребителите могат да получат посредством интернет уеб страницата и на телефоните на сдружението, а могат също след регистрация на страницата на компанията да получават вести за всички спирания на топлоснабдяването.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР