Една снимка-множество нарушения, така бихме описали кадрите, които постъпиха в

...
Една снимка-множество нарушения, така бихме описали кадрите, които постъпиха в
Коментари Харесай

Eдна снимка - множество нарушения! Преминаване по улица в Кършияка понякога е невъзможно

Една снимка-множество нарушавания, по този начин бихме описали фрагментите, които постъпиха в пощата на Trafficnews.

Водач на автомобил най-редовно паркира перпендикулярно пред гараж на ул. „ Момчил Войвода” в Кършияка и основава компликация за прекосяване на колите по пътя. За това алармира четец на Trafficnews , който твърди, че паркирането в този регион в последните години се оказва цялостен „ кошмар”. Дори и гаражът да е благосъстоятелност на нарушителя, това не му дава право да стопира по този метод.

Шофьорът, като се изключи че заема половината част от пътя, което прави невероятно прекосяването на движещите се коли, той се разполага и на тротоара, а единственият вероятен метод кола да мине през пътя е да се качи на отсрещния тротоар, с цел да продължи.

Понякога и това се оказва невероятно, заради обстоятелството, че и от другата страна има паркирани коли на тротоара, което също усложнява прекосяването освен на колите, които желаят да се придвижат, поради нарушителя, само че попречва и придвижването на пешеходци и майки с колички, което ги принуждава да се движат по пътя.

Оказва се, че пешеходците не могат да се движат на нито един от тротоарите по улицата, поради паркиралите коли и са длъжни да вървят по пътя.

„ Редовно се паркира по този начин, колите и хората по улицата не могат да се разминават. Тясно е, а тротоарите са заети с автомобили”, описа още нашият четец.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР