Една сметка от Банско успя за една вечер да раздели

...
Една сметка от Банско успя за една вечер да раздели
Коментари Харесай

Сметка от Банско раздели мрежата: Скъпотия или качество с цена?

Една сметка от Банско съумя за една вечер да раздели хората в обществените мрежи.

На касовия бон се вижда, че обядът на компания в местността "Бъндеришка поляна " е излязъл близо 130 лв., като включвал "деликатеси " като греяно бяло вино, телешка чорба, лазаня, а и минерална вода.

Хапването за трима било на стойност 127 лв., а цената наподобява изненадала туристите.

Зорки коментиращи означават, че част от сметката е платена в кеш, само че остатъкът от 11 лв. е заплатен с карта.

По незнайни аргументи фотография на касовия бон се озовава в мрежата, където мълниеносно бива споделена по разнообразни групи във Фейсбук, а коментиращите се оказват разграничени. За едни - цените са естествени, въпреки всичко става въпрос за прославен зимен курорт, а качеството и обслужването се заплащат.

За други обаче, без значение от фактори като възнаграждение, цени на сила и напън върху сектора, сходни цени са нереални в страна със междинна заплата, която е едвам към 1500 лв. бруто

Вижте част от мненията:

"Много "евтинко " има още къде да вдигнат. Ресторант ВИП... 30 лева чорба... Семейства оцеляват с 30 лева на седмица ", декларира Кремена Й.

"Този ресторант е за чужденци, не за българи. Предимно се посещава от англоговорящи. За тях тия цени са си изцяло естествени. При нас е проблем, че настойчиво отхвърлят индексация на заплатите ", счита Моника Г.

"Нали четохте менюто? Покана надали са ви изпратили! Като не ви устройва, ставате и отивате на друго място! ", написа Камелия Р.

"Нормални цени за този клас ресторант. Ако човек желае може да бъде пестелив като наеме апартамент в Банско и си пазари. В целия свят ресторантът е разкош, а в България надали не е всекидневие да си там ", Денис Д.

"Греяно бяло вино? А по отношение на цените им поисквам да банкрутират ", написа различен консуматор на мрежата.

"Аз такава сметка ще я заплащам на вноски ", добавя различен коментиращ.

"Чета мненията горе, за випаджии било заведението, и ме мъчи въпроса: Защо тоя ВИП е платил 127 лева сметка - 116 кеш, а 11 лв. с карта ", отбелязва Гергана Л. *glas news.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР