Една шушумига от цвета на нацията“ на Румен Радев вчера

...
Една шушумига от цвета на нацията“ на Румен Радев вчера
Коментари Харесай

УБИЙ МИСЛЕЩИЯТ! ВСЕКИ, КОЙТО НАДАДЕ ГЛАС СРЕЩУ РАДЕВО-ХЕРОВИТЕ НАХИЛЕНИ КОКОРЧОВЦИ – БЛОКИРАН! ТОВА Е ТЕРОР, ПРОКУРАТУРО НЕНАГЛЕДНА И ПОЗОРНО „МВР РАШКОВ ПИКЧЪРС“!

Една мижитурка от „ цвета на нацията “ на Румен Радев през вчерашния ден лее сополи и хленчове по какъв начин „ новия “ и култ Радев бил толкоз „принципен“, че тя се подмокряла всякога като го огледа, щото бил „ кардинален “ – подлагал на критика и остарялата власт на Боко, и днешната на Просто/то/ Кирчо.

Четох, четох дитирамбите на шушумигата и аха, аха да се разплача от трогване, в случай че не беше вродения ми инстинкт, когато се сблъскам челно с лицемерни плазмодии, напряко да им строша физиомутрите. Въздържах се да разясня обаче, единствено с цел да не ме блокират ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, тъй като това при мен, а и освен при мен, се случва ПРЕЗ ДЕН – да ме блокират за по един месец в мига, в който изразя рецензия към радево-херовите отрочета.

През това време Лореал, пардон Лорер, ми цъфна по тв приемника при Цветанка Ризова. И ме омерзи с тоталната си кухота и назидателност. И написах на стената си във Facebook какво мисля за тоя вид, окупирал милиардите на страната.

Когато обаче изразиш свободната си позиция за всеки, който и да е от радево-херово отрочета – МОМЕНТАЛНО си блокиран! На секундата!

Речта ми била „ омразна “.

Ами „ омразна “ е, кретени недоклатени! Без никакво опрощение!

Мисля, че сте кретени и съм го написала. Мисля, че тоя народ е тъп, откакто даже и дребна част от него, като ахмаци, гласоподаваха за ИЗМАМАТА, наречена радево-херово Политическа партия – продуктово позициониране. А когато нещо го мисля, го споделям на всеослушание. И го пиша, и се подписвам с името си.

Незабавно бях блокирана още веднъж за един месец и мигновено на всички вероятни мои профили, както и на страницата на уеб страницата АФЕРА, ми бе неразрешено да споделям, да разясня и въобще – по умря на Тошко на Слави „ абе, що не и ебем майката на тая Веселина Томова “.

Това е всекидневен гнет. ЕЖЕДНЕВЕН!!! Откакто лицемерният рецитатор Румен Радев и политическите му отрочета на които е политически татко, а политическата им майка е Херо Мустафа, обладаха страната, и аз, и уеб страницата АФЕРА, сме подложени на нечуван ТЕРОР И ПРЕСТЪПНО брутално хакане, блокиране, изтриване, елиминиране.

В Министерство на вътрешните работи има цяла дирекция по „ кибер закононарушения “. Прокуратурата манкира, завеждайки досъдебни производства за това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,  и на финала – КУРА МУ ЯНКО! ВИНАГИ! КУРА МУ ЯНКО – БЕЗ НИТО ЕДИН ПРОПУСК!

Защото Министерство на вътрешните работи се управлява от „ Рашков пикчърс “, който по нищо не се разграничава от Цветан Цветанов, с една разлика – че джандар сурата му е по-джандар.

Защото прокуратурата зависи от работата навръх тия от „МВР Рашков – пикчърс“ на които разпорежда раследването. И? Кура му янко!

И най-големите идиоти както от гилдията, по този начин и отвън нея, прелестно знаят ЧИЯ Е ОГРОМНАТА АРМИЯ ОТ ПЛАТЕНИ ХАКЕРИ И ТРОЛОВЕ НА РАДЕВО-ХЕРОВО-КОКОРЧОВОТО УПРАВЛЕНИЕ. Знаят кой може за си разреши да заплаща ОГРОМНИ ПАРИ за НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ПОГРОМИ упражнявани върху тези, които не мислят, не пишат и не приказват „ вярно “.

А „ вярно “ е да лижеш задника на радево – херовото Политическа партия ръководство.

Държавата е в плен на безспорни зомбита, типичен кариеристчета, войнстващо бездарни галфони и откровени фанфарони измамници. Дирижирани от Румен Радев дружно с Херо Мустафа, които са толкоз безскрупулни, че в този момент го играят левашки и като сякаш „ критици “ на личните си измамници, назначени от тях.

Държавата е в плен на кухи зомбита, продали се на непознати ползи, които тъпчат всеки друг глас от техния.

И всички тези, малко на брой /пак!!!/, които дръзнат да нададат глас против тази сбирщина, са подложени на линч и ликвидиране. „ Елегантно “, несъмнено – посредством цялостно ограничение да могат да изразят и заявят позицията си.

Това е гнет върху публицистиката, която не слугува.

На тази окупирана територия обаче това няма безусловно никакво значение. Присмехулникът би трябвало да бъде погубен, с цел да ръководи нахилено тъпакът!

И тъжно е да го кажа тъкмо аз, но май Боко ще се окаже прав – че на елементарен човек кур се набива.

Никакъв смисъл няма на елементарен човек да му отваряш очите за истината. Той единствено от кур схваща.

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР