Една от звездите на ЦСКА 1948 Георги Русев беше гост

...
Една от звездите на ЦСКА 1948 Георги Русев беше гост
Коментари Харесай

Георги Русев призна за оферта от швейцарци и заяви: Ще бием ЦСКА, ако играем както досега

Една от звездите на ЦСКА 1948 Георги Русев беше посетител в предаването „ Домът на футбола ”. Той разкри, че за него е имало оферта от швейцарския Сион, която е била отхвърлена. Крилото приказва и за идния мач с ЦСКА.

 „ Най-важното е да играем добър футбол. Това изисква треньорът. Резултатите ще дойдат. Любослав Пенев изисква доста от нас. Показва се и на мачовете, не губихме дисциплинираност и с човек по-малко. Пенев желае владеене на топката и надзор над нея ”, стартира Русев.

„ Със Стойчо Младенов не съм разговарял. С митове като треньора и Валентин Илиев мога да извлека доста. Мисля, че методът, по който са играли, е образец за нас ”.

„ С конкуренцията се развиваш. С всички момчета се познаваме. Ако те имат качествата и не престават да се развиват ще ги качат в първия тим. Винаги е прелестно, когато вкараш или подадеш, а по този начин помагаш на тима да печели точки. Мисля, че направихме добър тим и упоритостите ще са високи ”, продължи той.

„ Изискванията от предишния сезон не са се трансформирали. В предни позиции съм, би трябвало да депозирам и да приключвам офанзивите на тима. Дано не преставам по този начин. Имаше публична оферта от клуба от Сион. С управлението преценихме, че има още какво да дам на тима. Целите са високи и няма време да бъда заместен. За момента съм тук. Не съм разговарял персонално с тях. Може и зимата да изпратят оферта. Изцяло съсредоточен съм върху тима ”.

„ За мен шампионата няма значение. Виждате, че и в по-малките страни играят добър футбол. Виждате Будьо/Глимт. Всеки един желае да е на терена. Имаме добър тим, треньорът се пробва да прави ротации. Това не ми пречи. Чакам си момента ”.

„ ЦСКА София се показва добре от началото на сезона. Имат значим мач от Лига на конференциите. Ние гледаме себе си. Ако се представим както до момента, ще се поздравим с триумфа ”, приключи Русев.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР