Една от звездите на Лудогорец Козмин Моци изригна срещу съдията

...
Една от звездите на Лудогорец Козмин Моци изригна срещу съдията
Коментари Харесай

Моци: Всички дузпи ги давайте на Литекс

Една от звездите на Лудогорец Козмин Моци изригна против съдията след загубата с 1:2 от Верея. Румънецът атакува рефера Неделчо Гаджалов за неотсъдена дузпа против Кешеру и поддържа треньора на разградчани Димитър Димитров, който разгласи, че против отбора има наклонност за неприятно съдийство. Моци скочи на критиците като сподели, че отборът му всяка година печели купата с 15-20 точки, тъй като разполага с най-хубавите играчи у нас.

"Имахме доста положения за гол, които не вкарахме. Имаме и някои проблеми в отбрана, получихме два гола. Затова паднахме през днешния ден, " съобщи Моци пред Диема Спорт.

"Доста ни липсва в играта, само че през днешния ден липсваше и шанс. Имаше и дузпа, само че няма какво да приказвам повече, " продължи Моци. "До края на сезона не желаеме да ни се дава нито една дузпа. Или когато има дузпа против нас, да почваме от вратар. Няма значение. Не разбирам, по какъв начин против Витоша същия арбитър, който не дава дузпа против Витоша, е зад вратата през днешния ден. Не желаеме нито една дузпа, всички дузпи да ги дават на този тим, не знам кой е, Литекс, Етрополе, да дават за тях дузпите. Според мен имаше дузпа против Кешеру. Има кой да взема решение. Но за мен е дузпа, както бе и против Витоша. Кешеру сподели, че е питал и съдията, който е бил същия като против Витоша. И съдията нищо не споделя. Вярно е, че няма какво да казваш в такава обстановка. "

"Няма значение голът, значимо е да печелим точки. Не загубихме точките поради тази дузпа. Но не би трябвало да се случват такива неща. Нямам нищо срещу момчетата от Верея, играят и печелят, взимат трите точки, " добави създателят на единственото попадение за Лудогорец.

"Нормално е да има наклонност. Същия арбитър в два мача не дава две дузпи. Чисти. Срещу Витоша беше на 1 метър. Не знам за какво пускат тези съдии, в случай че не дават, в случай че не виждат. Той беше на сантиметри и не даде чиста дузпа, " продължи другата тематика румънецът. "Но споделям, не паднахме поради тази дузпа. Това са други неща. Всички споделят, че ни оказват помощ съдиите, а ние всяка година печелим купата с 15-20 точки напред. Ние печелим, тъй като сме най-хубавите футболисти в България. Вижда се наклонност. "

"Има още доста значими мачове до края на полусезона. Трябва да вземем всеки мач. Чака ни сложен мач против Дунав, а по-късно и Хофенхайм, " сподели още той и приключи с избор на доверие към треньора: "Ние постоянно сме зад треньора. Не той е отговорен, че ние падаме през днешния ден. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР