Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на

...
Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на
Коментари Харесай

Би Ти Ви се разделя с Жени Марчева

Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на съботното утринно предаване „ Тази събота “, пада от екрана на медията, написа filternews.bg. Засега не е ясно дали мястото на Жени Марчева ще бъде заето от външен човек или ще бъдат направени вътрешни рокади и на стола й ще седне някой от публицистите в малкия екран.

Не е изключено Мария Цънцарова, която пък е водещ на „ Тази неделя “, да поеме целия уикенд през сутринта. Една от аргументите за отстраняването на Марчева може и да е не изключително високият рейниг, който „ Тази събота “ постигаше през предишния сезон, съпоставен с резултатите на Цънцарова на идващия ден.

Някои допускат, че в Би Ти Ви ще бъде поканена Люба Пашова, която сама заяви, че напуща Българска национална телевизия, където водеше предаването „ Извън играта “. Подобна рокада е малко евентуална, тъй като Пашова е ученик на НАТФИЗ и не се е изявявали като политически публицист, а сходни знания са нужни за водещ на „ Тази събота “.

В Би Ти Ви възнамерявали съществени програмни промени, както и промени на лицата на малкия екран за подобряването на рейтинга, който през предишния сезон не бе изключително резистентен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР