Една от водещите фракции сред феновете на ЦСКА призова всички

...
Една от водещите фракции сред феновете на ЦСКА призова всички
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА призова за подкрепа напук на всички бездарници

Една от водещите фракции измежду почитателите на ЦСКА прикани всички последователи за поддръжка в утрешното домакинство на Арда (Кърджали). Столичани, които изгубиха от Черно море с 0:1 в дербито на върха в шампионата преди броени дни, одобряват кърджалийския отбор на следващия ден в четвъртфинал от шампионата за Купата на България.

Единственото друго от последните пролетни дялове на шампионата ни, е че на инат на всички бездарници, на инат на желанието за смяна, на инат на всекиго, нашата лоялност нараства!

Нищо няма значение, с изключение на твоето наличие! Бъди на стадиона поради децата, които идват, поради свещените букви. Бъди там, поради предишното ти и помогни за бъдещето ти! С ЦСКА ДО КРАЯ, А ПОСЛЕ ОТНАЧАЛО! ЩЕ съдебна експертиза ВИДИМ В СРЯДА ", написаха от " Офендърс " в обществените мрежи.

" Червените " почитатели към този момент настръхнаха против треньорското управление и неубедителната игра на отбора.

Още преди Черно море да вкара победния си гол на " Тича " в събота, гостуващата агитка прикани за оставката на треньора Нестор Ел Маестро, който от своя страна не даде индикации, че ще направи подобен ход.

След загубата от " моряците " столичани изостанаха на три точки от тях и Лудогорец, намирайки се на трето място в класирането.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР