Една от участничките в Ергенът реши да признае, че е

...
Една от участничките в Ергенът реши да признае, че е
Коментари Харесай

Горещи подробности за любовния живот на Габриела от Ергенът

Една от участничките в " Ергенът " реши да признае, че е сгодена и то не за Виктор Стоянов. Тя се похвали за житейското събитие без да пази каквато и да е загадка и без да се тормози, че разкрива повече от развръзката на формата, написа Блиц.

Преди дни стана ясно, че Габриела има гадже, с което бе на екзотична отмора в Доминикана. Явно обаче това не е всичко. Оказа се, че устатата Габи се сгодява за повторно и то за един и същи мъж, откакто първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал " Надежда ".



Двамата имат десетки фотоси от горещата екзотична дестинация, а след всеобщия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от фотосите е годеникът ѝ. Той се споделя Димо Шолин, а кореспондент на изданието научи доста пикантни неща за тяхната връзка.

Оказа се, че двойката била сгодена преди Коледа, само че след скандал Габи се ядосала и хвърлила скъпия пръстен на кръговото в квартал " Надежда ". После се сдобрили отново и отпътували дружно за Доминикана, където още веднъж ѝ предложил да стане негова брачна половинка.

Димо Шолин има своя погребална организация, която процъфтява, изключително в тези ужасни времена, в които смъртността се повиши в пъти повече.

Явно Габриела в действителност не е стигнала до край на шоуто, откакто се хвали с нов мъж и годеж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР