Една от теориите за това какво се е случило с

...
Една от теориите за това какво се е случило с
Коментари Харесай

Близък на пилота на изчезналия MH370 и експерти разбулиха най-страшната авиомистерия в света

Една от теориите за това какво се е случило с полет  MH370 на малайзийските аеролинии през март 2014 година, когато аероплан изчезва с 239 души на борда, е, че водачът го разрушава преднамерено. 

Захари Ахмад Шах по това време явно не е бил в положително психическо положение. Тази версия се удостоверява и от показанията на негов другар, който споделя, че по същото време минавал през рецесия в брака, изневерявал на жена си с няколко стюардеси и обмислял бракоразвод. 

Според следствие на частни детективи, наети от фамилиите на починалите, може точно той да е подкарал самолета към океана и да го е разрушил преднамерено, убивайки всички на палубата, написа Daily Mail.



Изчезването на полет МН370 остава най-голямата мистерия в историята на авиацията. И до ден сегашен не е ясно какво тъкмо се е случило. Последното позвъняване от кабината е получено 39 минути след излитането, три минути по-късно се поврежда информационната система и самолетът изчезва от радарите. По време на огромното търсене, което трае чак до 2017 година, са открити няколко парчета от изчезналия Boeingu 777.

Различни частни детективи вадят непрекъснато нови теории за това какво е довело до изгубването на полет МН370. Най-новата информация развива теорията, че капитан Шах е разрушил самолета преднамерено. Според Independent Group (IG) Шах самичък е деактивирал радарите, след което е изключил автопилота, издигнал е машината до 12 километра, след това е минал към стремително рухване надолу, което е довело до остро намаляване на налягането и по този начин на процедура пасажерите са се задушили преди самото рухване. Според IG Шах е съумял да изтласка от кабината другия водач и по този начин умерено към този момент е могъл да се заеме с пъкления си проект. 



IG разказва Шах като проблематичен и уединен мъж, който не е имал способността за самокритика. Разследващите развиват две версии. Според първата водачът се е отклонил от трасето и по-късно се е разрушил с такава мощ, че частите от злополучния Боинг са се разлетели в огромен периметър. Според другата им версия е летял толкоз дълго, до момента в който не свършило горивото и по този начин самолетът просто се е срутил от огромна височина. 

От IG са се съветвали с авиационния специалист Уилям Лангевич, а също по този начин са провели диалози с хора от близкото обграждане на водача. 
Последните данни за MH370 са прихванати от специфичен боен радар. Според тях Боингът завил внезапно и се отправил на югозапад. Именно поради това Лангерич счита, че към този миг самолетът е бил ръководен от човек, тъй като сходна маневра би била невъзможна за автопилот. 

Разследващите считат, че преди отклоняването от курса Шах е съумял да обезвреди другия водач, съгласно тях или го е умъртвил или зашеметил. След това е подхванал внезапно издигане, последвано от намаляване. Майк Екснер, механически специалист от IG твърди, че пасажерите не са имали никакъв късмет и последователно са се задушили. 



" Пътниците и личния състав на самолета са употребявали кислородните маски, само че те могат да устоят единствено 15 минути. Хората бързо изгубили схващане и умрели, задушавайки се ", твърди Екснер. 

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР