Една от съседките на убитата вчера българка Моника Асенова разкри

...
Една от съседките на убитата вчера българка Моника Асенова разкри
Коментари Харесай

Смразяващо за убийството в Испания, Моника била цялата в кръв, а децата...

Една от съседките на убитата през вчерашния ден българка Моника Асенова разкри пред ''El Pais'' какво ѝ е споделила дамата, мигове преди да издъхне.

,,Чух някакви стонове наоколо до нашия двор, тъй като тъкмо бях излязла да изхвърля боклука и да купя самун. Тръгнах по посока на вопъла и внезапно видях една жена да лежи в тревата, цялата беше в кръв. Попитах я какво е станало, а тя с последни старания ми отвърна, че мъжът ѝ я е наръгал и я хвърлил през балкона'', спомня си 80-годишната Пилар Изикердо.

В идващия миг старата дама помни в безреден ред по какъв начин идва полицията и колите за спешна помощ, по какъв начин покриват тялото ѝ и медиците я изнасят в чувал, а проверяващите екипи остават до късно, с цел да събират улики.

,,По време на случая двете дъщери на фамилията са били при дядо си. По-голямата от тях пее и свири на цигулка, по-малката също има увлечение към музиката. Иначе жертвата е взела участие в организирането на всевъзможни културни прояви в града'', пишат за случая медиите в Испания.



,,Никой не работеше толкоз старателно и толкоз доста, както го правеше тя'', показа зам.-кметът на градчето Салас де лос Инфантес Хулиан Руис.

Моника Асенова е била на 17-години, когато е почнала да работи, а първото си дете е родила три години по-рано, описват пред публицисти нейни съседи.

,,Беше в действителност приветлива жена, която обичаше да се забавлява'', спомня си друга нейна съседка.

По мотив трагичния случай стотици жители на градчето се събраха през вчерашния ден на площада със запалени свещи и цветя и резервираха едноминутно безмълвие в нейна памет.

Срещу мъжа ѝ Бисер Караджов следва да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР