Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-ото Народно

...
Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-ото Народно
Коментари Харесай

Искрен Митев: Сложих си вратовръзка с охлюви заради Костадинов

Една от особеностите, с които ще бъде запомнено 47-ото Народно заседание, са новите лица, които даде на политиката. Едно от тях е Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “. Той притегли вниманието с ексцентричните вратовръзки, с които се появява в Народното събрание. Сложи си такава на охлюви, тъй като бе наименуван „ охлюв “ от различен народен представител.

" Динозаврите са страшни, само че ние казахме доста пъти, че не ни е боязън. Динозаврите са изчезнали, както и доста хора в Народното събрание ще изчезнат от историята на България и ще бъдат просто една апликация на вратовръзката на един депутат от смяната ", споделя Митев.

В Народното събрание се стигна и до напрежение сред него и водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Тогава Митев дръпна вратовръзката му.

Ние имаме право да носим тъмносиви, тъмносини и черни костюми в Народното събрание. Единственият претекст, с който можем да бъдем разнообразни, е вратовръзката, сподели Искрен Митев, представен от novini.bg.

Посланието на вратовръзката на охлюви.
„ Когато се случи това с Костадин Костадинов и сподели, че съм дръвник и охлюв, взех решение, че човек би трябвало да е сериозен към себе си и по тази причина си сложих на идващия ден вратовръзката на охлюви “, изясни депутатът от Политическа партия.

По думите му хората от „ Възраждане “ са неговото най-голямо отчаяние в Народното събрание.

„ За ГЕРБ и Движение за права и свободи нямах огромни упования, тъй като имах визия за тях. Не беше по този начин за „ Възраждане “. Мислех, че те ще бъдат хора, които ще работят за положителното на жителите, а не виждам това “, показа депутатът от Политическа партия.

Посланието на вратовръзката на динозаври.

„ От дребен съм се възхищавал на динозаврите. Те са едни огромни и страшни същества. Беше доста занимателно по какъв начин си говорихме с народни представители, които са от 20 години в Народното събрание, че са едни динозаври там. Реших да употребявам тази вратовръзка като обръщение към статуквото. Хората от статуквото ще изчезнат като динозаврите и ще дойдем ние, младите, смелите, хората от митингите, които ще ги изместим “, сподели Митев.

Посланието на вратовръзката на математически формули

Искрен Митев носеше вратовръзка с математически формули, когато бе гласувана оставката на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.
Идеята беше, че на опозицията не им излезе сметката, като го смъкнаха. Те направиха едно безсмислено зло. Те унищожиха обединението, страната, само че и личните си партии, акцентира депутатът.

Посланието на вратовръзката на шарани

„ Когато видяхме, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “ стачкуват дружно, упрекват ни, че купуваме народни представители, а видяхме в действителност кой е платен. Шараните беше за да кажа, че хората не са шарани и ще видят всичко “, описа още Искрен Митев.

Той сподели и вратовръзка, която към момента не е слагал. Тя е обвързвана с приемането на еврото.

„ Мисля, че България има своя европейски път. Ще я сложа, когато българското общество е готово да одобри еврото. Не мисля, че непременно и в този момент това би трябвало да остане. Обществото и стопанската система би трябвало да узрее за изгодите от еврото и тогава ще си я сложа “, изясни Митев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР