Една от неразкритите все още мистерии е удълженият череп, открит

...
Една от неразкритите все още мистерии е удълженият череп, открит
Коментари Харесай

Неразкрити мистерии по света

Една от неразкритите към момента мистерии е удълженият череп, открит в Перу. Той е бил открит в град Андахуайлилас и никой няма пояснение на кого е принадлежал.

Черепът е с доста дълга горна част, очните кухини са големи, а зъбите са единствено кътници, макар че съгласно размера на долната част на черепа е явно, че той е детски.

Смята се, че това най-вероятно е череп на извънземно, чийто транспортен съд се е разрушил наоколо. До черепа не е намерено безспорни нищо, което да хвърли светлина по този въпрос.

Има възможност притежателят на този череп да е въодушевил някои племена да удължават изкуствено горната част на главите на бебетата, с цел да наподобяват на богоподобните пришълци от небето.

 Неразкрити мистерии по света

Друга тайнственост, обвързвана още веднъж с извънземните и Космоса, са големите мегалити, пръснати из цялото земно кълбо. Загадъчните антични паметници са във Франция, в Малта, в Съединени американски щати и къде ли още не.

Тези величественни каменни руини, основани сред 4500 и 1500 година преди новата епоха, най-вероятно са били самобитни обсерватории.

Най-древните мегалитни уреди са в Малта. Там мегалитите доближават голяма височина. Съоръжението имитира пътя на Слънцето, а по време на слънцестоенето лъчите огряват основния олтар.

Има възможност мегалитните уреди да съставляват генератори на акустични или електромагнитни вибрации. Повечето уреди са от скали с високо наличие на кварц, който може да генерира електрически ток.

Хилядите бразди на остров Малта, които пресичат острова в разнообразни направления, също са неразкрита тайнственост. Ширината на тези „ релси ” е 20 сантиметра, дълбочината им е от 10 до 70 сантиметра. Те обикалят целия остров и по-късно свършват във водата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР