Една от най-ярките баскетболни фигури на 90-те години получи тригодишна

...
Една от най-ярките баскетболни фигури на 90-те години получи тригодишна
Коментари Харесай

Осъдиха Родман заради пиячка

Една от най-ярките баскетболни фигури на 90-те години получи тригодишна пробация поради шофиране в нетрезво положение. Денис Родман бе наказан поради арест през януари тази година в Южна Калифорния и самичък се призна за отговорен, като с изключение на пробацията, би трябвало да заплати санкция в размер на $390 и да посещава терапия в идващите девет месеца.

Адвокатът на Родман съобщи, че някогашната звезда на Чикаго приема обстановката изцяло отговорно и съществено. Петкратният първенец на НБА не се сблъсква със закона за пръв път, а в тази ситуация е имал трикратно повече алкохол в кръвта от разрешеното.

През юли 2016 двукратният “Защитник на годината” трябваше да създаде 30 часа общественополезен труд поради различен пътен случай. През 1999 година той още веднъж бе заловен да кара под въздействието на алкохола. В последните години баскетболът е на назад във времето за “Глиста”.

So I guess Dennis Rodman is going to win the Nobel Peace Prize now pic.twitter.com/zNHDjDdok4
— David Burge (@iowahawkblog) March 9, 2018
Родман сътвори дискусия поради другарството си със севернокорейския деспот Ким Чен Ун и няколкото си визити в Пхенян, по време на които по личните му думи е “пял караоке и е правил готини неща с Ким”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР